Forældre til børn med autisme reagerer voldsomt på, at Ninka- Bernadette Mauritson igen er i vælten med sine alternative behandlingsmetoder.
Arkivfoto: Joachim Adrian

Forældre til børn med autisme reagerer voldsomt på, at Ninka- Bernadette Mauritson igen er i vælten med sine alternative behandlingsmetoder.

Sundhed

Mor til autismebarn: »Det pisser mig af at læse Ninkas latterlige postulat om en smule kostomlægning«

Denne uges mest læste indlæg på Politiken, et læserbrev fra en far til en autistdreng, har fået tusindvis af kommentarer til Ninka-Bernadette Mauritsons påstande om, at sønnens autisme blev helbredt med hjernetræning og ved at undgå gluten, mælk og sukker.

Sundhed
FOR ABONNENTER

»Hvor bliver jeg provokeret og rasende over uvidende menneskers tilfældige udtalelser og postulater om ting, de pludselig hiver op af hatten i deres iver for at kunne præstere et eller andet. Min søn har også diagnosen infantil autisme og er nu 19 år og faktisk velfungerende, har haft 10 års skolegang på fantastiske Krabbeshus i Skive, så det pisser mig af at skulle læse Ninkas latterlige postulat om en smule kostomlægning... (sur smiley)«.

Lone Olsen er blot en af de over 2.000, der på Politikens Facebookside og på Politiken.dk har kommenteret påstandene om Ninka-Bernadette Mauritson (oprindeligt journalist, nu kendt for den kontroversielle bog Kernesund Familie og radikale kostomlægninger) og hendes søn, som hun mener, hun har helbredt fra autisme. Alle reagerer på dette læserbrev:

Omkring 100.000 mennesker har siden tirsdag kl. 9.30 læst Carlos fars beretning om, hvor provokeret han blev, da han efter svømning gik på en McDonald's med sin autistdreng.

Her kom han til at læse i BT om Ninka-Bernadette Mauritson og hendes kostomlægninger for sønnen Bertram, som nu er den bedste i klassen i England, hvor Ninka-Bernadette nu også bor med sin nye mand, der ligeledes er indenfor alternative behandlingsformer. Se hele artiklen i BT her.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce