0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Test: Billig fuldkornspasta minder om almindelig hvid spaghetti

Det er svært at få øje på fuldkornet i supermarkedernes fuldkornsspaghetti, mener testdommerne. Forældre vil derfor have nemt ved at få børnene til at spise den sundere pastavariant.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Henriette Dæhli
Foto: Henriette Dæhli

»Fuldkornspasta er på mode igen. I 2010 havde det nyhedens interesse, men mange gik tilbage til den hvide pasta. Siden er der sket en produktudvikling, og nu stiger det igen«, siger Coops analysechef, Lars Aarup.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Danskerne skal spise mere fuldkorn. Faktisk er fuldkorn er så vigtigt, at det har sit helt eget kostråd blandt de officielle 10 af slagsen.

»Undersøgelser viser, at personer, der spiser meget fuldkorn, har en lavere risiko for at udvikle flere af vores kendte livsstilssygdomme. Fuldkorn giver også en god mæthedsfornemmelse og bidrager med fibre, som mange danskere spiser for lidt af«, fortæller seniorrådgiver Heddie Mejborn fra DTU Fødevareinstituttet.