0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Test af stegepander: Solid stegefryd og hede håndtag

Der er stor forskel på de seks non-stick-stegepander i Politikens test. Anskaf aldrig en stegepande uden at have haft den i hånden først, anbefaler testdommerne.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Kvaliteten af panderne i Politikens test spænder vidt.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Fra »den bør undgås«, til »jeg er solgt og skal have en selv«.

Kokkefaglærer Thomas Rønsch Toftdahl fra Hotel- og Restaurantskolen i København er både forfærdet og begejstret efter at have testet seks non-stick-stegepander i størrelse 28 cm – det klassiske frikadeller-til-fire-format.

Sammen med kokkeelev Ida Nordtorp Jakobsen har han afprøvet panderne på gas og induktion og bl.a. stegt fisk på dem. Den disciplin afslører hurtigt, om der vanker en ordentlig stegeskorpe, eller fisken snarere bliver kogt på panden. Selv om panderne har non-stick-belægning, bruger de to fagfolk smør og olie for at få det bedste stegeresultat.

Efter testen fordeler panderne sig i hver sin ende af karakterskalaen med solidt og pålideligt stegeudstyr i toppen og pander med dårlig varmefordeling i bunden.

Stegepandernes håndtag stjæler også en del opmærksomhed i testen. Et par af dem bliver meget varme, da panderne er i brug på gas- og induktionskomfurerne i Hotel- og Restaurantskolens køkken.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter