0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Irsk restaurant mangler det irske

Quinns har både god vilje og ambitioner, men evnerne rækker ikke i køkkenet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Ingen Irish Stew. Restaurant Quinns gør, hvad den kan for at skabe et irsk kulturcenter. Til gengæld er der stort set ikke noget irsk over menukortet. Foto: Niels Christensen

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er dem, der mener, at irsk historie har været for voldsom og omskiftelig til, at der var tid og overskud til at udvikle en meget prægnant, selvstændig gastronomi. Stout-øllen Guinness er velsagtens det mest berømte produkt fra den grønne ø.

Der er naturligvis også diverse udmærkede whiskeys – men Skotlands berømte af slagsen overskygger klart de irske.

Og maden? Nogle har nok hørt om en Irish stew, men så stopper tilgængelig paratviden nok hos de fleste.

Mad med traditioner
Det skulle man imidlertid kunne ændre på nu, for København har for nylig fået en irsk restaurant. Quinns hedder den – efter en fin gammel irsk familieklan.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere