0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

kokkehuerne Spisehus serverer Danmarks vildeste rejemad

Man kan opleve kreativ gastronomi på højt nordisk plan, når man besøger Malling og Schmidts Nordisk Spisehus i Århus.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Fancy, overdrevet og med svensk Kalix løjrom. På Nordisk Spisehus kan man få det, der formentlig er Danmarks største og dyreste rejemad. Foto: Hans Christian Jacobsen

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Malling og Schmidt med de dertilhørende fornavne Rikke og Torsten er for længst blevet household names i den hjemlige gastronomiske superliga.

Parret fra Århus driver gourmetrestauranten Malling & Schmidt, der efterhånden har revet et utal af stjerner, huer og priser ned fra alle hylder. Rikke Malling styrer gulvet i restauranten og er en dygtig værtinde og sommelier, og Torsten Schmidt tager sig af gastronomien med sine ambitiøse kokke.

Det er en meget kreativ og personlig fortolkning af den nordiske genre, som dyrkes i gourmetrestauranten. Som om det ikke var nok at drive et af landets bedste spisesteder, så er der også blevet tid til at åbne en restaurant i den afslappede bistrogenre på M.P. Bruuns Gade.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter