0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kokkehuerne Vesterbro-restaurant vækker kinesiske minder

Tea Restaurant i Helgolandsgade på Vesterbro har fravalgt dårlig friture og fællessovs til fordel for autenticitet, velsmag og årvågen service.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
BORBERG THOMAS
Foto: BORBERG THOMAS
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det kinesiske køkken har i Danmark ikke det omdømme, det har fortjent. Menuen er ofte fedtet ind i grillbarfriture, og det er synd, for Kina har så storslået og vidtfavnende et køkken, at man faktiske ikke kan tale om et, men fire af slagsen.

Har man først selv smagt kinakøkkenets mangfoldighed i det store land, har det været deprimerende at lede forgæves efter bare noget, der ligner i Danmark, for dette grundkøkken har en alt for ringe og misvisende repræsentation her til lands.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere