0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Mesterkok præsenterer velsmag i verdensklasse

Rasmus Kofoed laver et gennemført smukt måltid. Men skønheden koster penge.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Med den medaljevindende kok Rasmus Kofoed i front serverer Geranium en middag af overvældende skønhed og velsmag. Foto: Astrid Dalum

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Forestillingen hos Geranium, der er genopstået i et af Parkens tårne, atter med både Rasmus Kofoed og Søren Ledet bag henholdsvis gryder og service, er gennemført og omfattende.

Rasmus Kofoeds meritter er lige så omfattende med både bronze- og sølvmedaljer bag sig og nu kvalifikation til guldet ved verdensmesterskaberne i januar 2011 i Bocuse d’Or, og det mærker man hele vejen gennem den måltidsforestilling af skønhed og velsmag, vi oplevede en mørk novemberaften nogle etager over hverdagens trummerum.

Siddende foran pejseilden
På 8. etage i et byggeri, man kan have svært ved at forestille sig kan byde på skøn arkitektur, lukkes man ind i et rum med varme, blødhed og nuancer mellem creme, blød gråhed og sort. De store panoramavinduer ser ikke mod arenaen, men ud over Fælledparken, og selv om det var vintermørkt og koldt, var udsigten betagende.

Placeret ved pejseilden får man skænket champagne, og anslaget til et stort måltid gives i små happere af havtorn i en gulerodssukkerskal, rødbedestang med æbleeddike og en tuille af den bedste danske fastost, vesterhavsosten, med en creme af remoulade på syltede ramsløg og små purløgsskud.

GÆLDER KUN I DAG: Få fuld digital adgang resten af året for kun 136 kr.

Køb nu

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce