0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ny dim sum-restaurant holder hele vejen

I et smukt lokale med kinesiske kokke serveres dim sum af høj kvalitet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Tobias Markussen
Foto: Tobias Markussen

Kina retur på luksusbillet – hvorfor er der ikke nogen, der har gjort det før?

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

For mere end 20 år siden gik turen med rygsæk rundt i hele Kina.

I den sydlige del af landet var der dim sum på menuen til både morgenmad og frokost, og vi skuede lyset. Det så vi så igen 10 år senere i San Francisco og måtte stille os selv spørgsmålet: Hvorfor er der ingen i Danmark, der finder på at importere denne skønne spiseform?

Dim sum er små retter med forskellige udtryk. Traditionelt er der dampede, der er pandestegte, der er fermenterede (syltede) og der er friturestegte (men der er aldrig rå) små pakker eller stykker – oftest tre-fire af hver, som bydes rundt på rullevogne, og så peger man bare.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce

Læs mere