0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Gourmet-light-spisested har en opskrift der virker

Substans har et glimrende køkken til rimelige priser i den lette gourmetgenre.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Gourmet-light. Der er stor kyndighed i køkkenet på Restaurant Substans, og vinvalget er knivskarpt. Foto: Mathias Christensen

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Gourmetrestauranterne har tabt terræn til bistroen, er der nogle, der mener.

Alligevel har vi i år 12 michelinstjerne-restauranter i København med i alt 13 stjerner – og deriblandt Noma, som verdens bedste restaurant i følge den omtalte World 50 best-list. Og samtidig er bistroerne ubetinget blevet flere i København.

Nogle har nedtonet gourmetkøkkenet til noget mere afslappet – andre har raffineret bistromaden, så den nærmer sig gourmetkøkkenet.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts