0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Fintunet fisk og fremragende aroma på nyslået Michelin-restaurant

Vi har efterprøvet, om Gastromé fortjener sin stjerne. Det gør den.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Hans Christian Jacobsen
Foto: Hans Christian Jacobsen
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Da Michelin-guiden for tre uger siden fældede sin dom over den danske provins, talte alle om, hvorvidt Wassim Halal med Frederikshøj ville hive den første michelinstjerne hjem til Aarhus.

Det gjorde han. Men ud af det blå faldt der også en stjerne ned til den for flere ukendte lille restaurant Gastromé, som kun har eksisteret siden august. Så ejerne og kokkene, Søren Jakobsen og William Jørgensen, var ikke de eneste, der var overraskede.

LÆS ARTIKEL

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce