0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Restaurant Musling kan omvende selv inkarnerede østersskeptikere

Både østers, indisk brød og sesamceviche er skarpt udført på Fiskebarens lillesøster.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Anders Rye Skjoldjensen
Foto: Anders Rye Skjoldjensen

Kapow. Musling serverer nordisk udseende tableauer, men der er ikke meget nordisk subtilitet over smagen, der både benytter sig af wasabi og spidskommen.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Østers er en af de spiser, der deler folk i henholdsvis total forelskelse og dyb afsky.

Selv opdagede jeg først ret sent, hvor fantastiske disse levende muslinger egentlig kan være. At skepsis blev til kærlighed, havde især noget at gøre med, at jeg på en nordcalifornisk østersfarm fandt ud af, hvor forskelligt disse levende muslinger kan smage.

LÆS ARTIKEL

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce