Man kan ikke komme højere op i Tårn H i Parken. Elevatoren ender på 8. etage, der hvor gourmetrestauranten Geranium ligger med panoramisk udsigt over Fælledparken i København.
Og man kan ikke komme højere i den gastronomiske elite, end der hvor Rasmus Kofoed har løftet sit køkken op. Tre stjerner i Michelinguiden som den første danske restaurant nogensinde. Flere stjerner kan man ikke høste. Så kan mad ikke smage bedre?
Jeg må i hvert fald erkende, at jeg ikke har fantasi til at forestille mig, hvordan mad kan smage bedre end det, jeg oplevede i løbet af de 3 timer, hvor jeg kuldegyste mig gennem 21 serveringer.
For køkkenet handler det ifølge hjemmesidens manifest om at formidle »de levende, formende kræfter i naturen«, som ikke er synlige, men sætter »deres ’aftryk’ i det biologiske«.
LÆS ARTIKEL
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Bliv en del af fællesskabet på Politiken
Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.
Prøv nuEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her