0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Maden på Geranium er så fremragende, at den giver kuldegysninger i tre timer

Hvordan smager tre danske stjerner i Michelinguiden? De smager af 21 nye yndlingsretter.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ditte Valente
Foto: Ditte Valente

Højest. Fra sit køkken i toppen af Parkens Tårn H serverer Geraniums Rasmus Kofoed og hans hær af kokke mad, som simpelthen ikke fås bedre i Danmark.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Man kan ikke komme højere op i Tårn H i Parken. Elevatoren ender på 8. etage, der hvor gourmetrestauranten Geranium ligger med panoramisk udsigt over Fælledparken i København.

Og man kan ikke komme højere i den gastronomiske elite, end der hvor Rasmus Kofoed har løftet sit køkken op. Tre stjerner i Michelinguiden som den første danske restaurant nogensinde. Flere stjerner kan man ikke høste. Så kan mad ikke smage bedre?

Jeg må i hvert fald erkende, at jeg ikke har fantasi til at forestille mig, hvordan mad kan smage bedre end det, jeg oplevede i løbet af de 3 timer, hvor jeg kuldegyste mig gennem 21 serveringer.

GÆLDER KUN I DAG: Få fuld digital adgang resten af året for kun 136 kr.

Køb nu

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce