0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

»Skal den være almindelig stærk eller kinesisk stærk?«: Amager gemmer på en af byens bedste kinesiske restauranter

Barshu serverer kompromisløst autentisk mad fra Sichuan-provinsen og fortjener et større publikum end de faste kinesiske gæster.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Oksemuskel. Hvad er det?«, spurgte min gæst, da jeg havde læst ret nummer 94 op fra kortet: ’Oksemave, oksemuskel og oksehjerte i spicy sauce’. Det hjalp hende ikke meget, da jeg mumlede mig gennem den engelske oversættelse, og hun kun kunne høre ordet »offal«.

»Affald?«, spurgte hun.

»Nej, det er den engelske oversættelse«, svarede jeg.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts