0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Madanmelder: På ny gigantrestaurant betaler du dyrt for at glo på din telefon

Bestillingen er noget rod, prisen høj og komforten så som så. Kun det let ujævne madniveau trækker 7-i-en-restauranten Seaside Toldboden op til noget, man gider på en solskinsaften.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Emma Sejersen/Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen/Emma Sejersen

Maden var fin, men mange andre ting halter hos Toldboden Seaside, skriver anmelderne. Smagemenuen fra IAJI.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Toldboden har i mange år fungeret som en sikker succes for solglade københavnere. Den enorme terrasse med høj musik og udsigt til kongeskib og havnebus er på en sommerdag et oplagt getaway fra byens varme broer.

Nu hedder stedet Seaside Toldboden og rummer syv ambitiøse madstationer samlet under samme gigantiske tag. Tænk madmarked – eller streetfood – med velrenommerede kokke (flere kendt fra tv, som der står på hjemmesiden). Men modsat de fleste andre madmarkeder rummer konceptet også indeservering, tjenere, rigtigt bestik, stofservietter og tålelig tissekø.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.