0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Joakim Grundahl: Det smagte fremragende og burde være Danmarks nationalret

Folkene bag Frank og Polly cementerer med nyt spisested på Frederiksberg, at de har fundet en vinderformel for hverdagsgourmet, der er til at betale.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

Et af aftenens højdepunkter var serveringen med pluma, der er noget af det bedste fra iberisk sortfodsgris, skriver anmelderen.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I Danmark har vi et alt for protestantisk forhold til mayonnaise. Det gik op for mig forleden, da jeg spiste en skinkesandwich hos Alice på Amagerbro og først tænkte, at det var en fejl, at hver en bid klemte små hvide roser ud mellem brødet.

Men Alice laver aldrig fejl, og i virkeligheden nød jeg det, mens det mindede mig om at spise sandwich i Frankrig, hvor de smører den kogte skinke med katolsk schwung. Alice havde forstået det. Man kan få for meget mayonnaise, men det er meget nemmere at få for lidt.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

IBYEN