Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jens Hartmann Schmidt
Foto: Jens Hartmann Schmidt

Det lyse lokale har god akustik, og bag baren syder og bobler kambuchaen i et laboratorielignende rum. Blandt de fermenterede drikke er en brygget på citronverbena, en anden på hibiscusblomster og hybenrose.

Baranmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

5 hjerter til Klint & Bro: Fermenteringsglade venner har åbnet en fabelagtig bar på Nørrebro

Alkoholfri læskedrikke som kombucha vinder indpas i hovedstaden. På Klint & Bro har de kigget dybt i fermenteringstanken, og det kan vi godt være glade for.

Baranmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

I den gamle kaffe- og tesalon på hjørnet af larmende Tagensvej og mere hyggelige Vølundsgade i Gudekvarteret på Nørrebro har de to venner Eddie Klint og Louis Bro slået pjalterne og efternavnene sammen for at åbne noget så moderne som en fermenteringsbar.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Jens Hjalte Løgstrup

Hvad er det, der er rød som en Ferrari og kører på skinner?  En skinnecykel mellem Allingåbro og Randers

Nye grønne vaner eller grøn likør?  Læserne kommer med deres bedste tip til Midt- og Østjylland

Siden nonnerne forlod slottet i kølvandet på et mystisk dødsfald, er det blevet omdannet til pensionat og hotel

Morten Langkilde

Tag på underjordisk safari i Jylland

Eva Holtegaard-Kasler

Smagsoplevelser i Djursland:  Spis tang, vegetarisk eller traditionel dansk mad

Jens Hjalte Løgstrup

Sæt smartphonen på lydløs, og snup en dag 'alene' i den midtjyske vildmark