Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jens Hartmann Schmidt
Foto: Jens Hartmann Schmidt

Det lyse lokale har god akustik, og bag baren syder og bobler kambuchaen i et laboratorielignende rum. Blandt de fermenterede drikke er en brygget på citronverbena, en anden på hibiscusblomster og hybenrose.

Baranmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

5 hjerter til Klint & Bro: Fermenteringsglade venner har åbnet en fabelagtig bar på Nørrebro

Alkoholfri læskedrikke som kombucha vinder indpas i hovedstaden. På Klint & Bro har de kigget dybt i fermenteringstanken, og det kan vi godt være glade for.

Baranmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

I den gamle kaffe- og tesalon på hjørnet af larmende Tagensvej og mere hyggelige Vølundsgade i Gudekvarteret på Nørrebro har de to venner Eddie Klint og Louis Bro slået pjalterne og efternavnene sammen for at åbne noget så moderne som en fermenteringsbar.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden