0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nytårstilbud: Følg med i Politiken hele året for kun 2021,- Køb nu

Anmelder: På et af Københavns hippeste hjørner kan du smage noget, der er ret så verdensklasse

Selv om der ikke er juleøl på kortet, kan man sagtens komme i bjældeklangsstemning på Vesterbro-ølbaren Rbabarrab, skriver baranmelderen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Annika Byrde
Foto: Annika Byrde
Baranmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Baranmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Efter en sommer med læskende spritz i lange baner er vi nu nået dybt ind i den mere tunge juleølsæson, og derfor ville det være oplagt – tænkte jeg – at besøge den genåbnede Vesterbro-ølbar Rbabarrab: et af de mere populære vandhuller for os i mikrobryg-, sulfitfri vin- og anaerobisk fermenteret kaffe-segmentet.

Baren flyttede nemlig for nylig fra den ene til den anden hippe side af Sdr. Boulevard og fik i samme overhaling plads til både flere gæster, flere bajere og et køkken.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts