0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Cafékontrol: California Kitchen er et godt bud, hvis du leder efter en sund omgang fastfood

California Kitchen afgiver chillede vibrationer og er samtidig en velsmurt madmaskine. Det er appetitligt, men ikke perfekt.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Hos California Kitchen kan man få stillet sulten med en skål fuld af sund fastfood.

Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hurtig, sund og livsstilslækker frokost til rimelige penge i sommerlige omgivelser? California Kitchen har det, der skal til for at lokke gæster i snefoget på Vesterbrogade indenfor i mylderet af grønne planter og en lys stemning med panggule høje stole i vinduet og batikpuder på bænkene. Der er tale om en ny filial af mode(r)dyret på Nørrebrogade, som siden 2016 har været en ombejlet tilføjelse til sund fastfood-madscenen.

Her kan man bestille det globale modefænomen, bowls, i alskens variationer, og nu har det dansk-amerikanske par bag succesen åbnet en aflægger på Vesterbro.

Vi testede to ud af menuens otte forskellige madskåle. En Bento Bowl – opkaldt efter den japanske frokostmadkasse – var som en dekonstrueret gang sushi: ris toppet med wakametang, en generøs portion miso-marineret laks, edamamebønner, kimchi, sesamfrø og en stor klat chilimayo samt – for et tilkøb på 15 kroner – en halv avokado i skiver. God, men de kolde ris var klumpet sammen og havde ikke den syrligt-søde smag, sushiris har. Det havde ellers klædt den råsyltede laks. Edamamebønner smager bedst, når de er friskkogte, og man selv piller dem ud af bælgen.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce