0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Caféanmeldelse: Kagebiksen Bertels er kendt for sine cheesecakes, men deres særlige fastelavnsbolle er en ommer

Bertels har åbnet sin tredje filial på Frederiksberg. Men den overbeviser ikke.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Jens Hartmann Schmidt
Foto: Jens Hartmann Schmidt

Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Alle Københavns mest lidenskabelige cheesecake-elskere ved, at der findes en fyr, der hedder Bertel.

I flere år har han holdt til i butikker – saloner, såmænd – på Falkonér Allé og i Strædet, hvor venindepar hugger sig igennem håndlavede cheesecakes med smag af alt fra mango og rabarber til Oreo og irish coffee.

Stedet er flere gange blevet udråbt som byens bedste kagemager, og for nylig åbnede Bertels (ejeren hedder egentlig Karina) sin tredje filial, denne gang på Gammel Kongevej.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts