0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sig farvel til døde dyr på dit rugbrød: Vegetarisk smørrebrødscafé imponerer Politikens anmelder

En ny lille smørrebrødsforretning på Vesterbrogade serverer smukke, delikate, vegetariske fortolkninger af den klassiske frokostspise.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Spegepølse med remo og ristede løg, leverdreng med sky og saltkød eller hønsesalat med bacon og det obligatoriske pyntedrys af karse. Gamle godbidder. Gamle tunge, fede, animalske godbidder. Godbidder, der trænger til en makeover.

Det synes folkene bag Nabo at have tænkt, for i deres lille lokale på Vesterbrogade kan man udelukkende bestille vegetariske smørrebrød. Tak for at tage teten i tider, hvor mange af os overvejer, hvordan vi kan putte mindre kød i indkøbskurven og i stedet få grønne alternativer på tallerkenen. Hvordan kan man lave en lækker mad med blomkål som pålæg? Hvad skal der til, for at kold broccoli bliver en godbid på rugbrød?

De to mænd bag Nabo har været henholdsvis souschef og køkkenchef på det populære morgenmadssted Møller Kaffe & Køkken på Nørrebro, og med deres kendskab til tidens tendenser og gæsternes ganer har de fået mod på at gå deres egne veje. Nabo er helt nyåbnet, og der er planer om at udvide med bagværk og morgenmadsretter, men da vi var på besøg, var der kun fire slags smørrebrød og kaffe på menuen. Vi prøvede rub og stub og kunne konstatere, at vi ikke behøver putte dyr på vores rugbrød for at få en god frokostmad.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce