0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ølarkitekten fra To Øl: Det er min mission at forsøge at skubbe til grænserne for, hvad øl er

Hele 96 nye øl producerede Tore Gynther fra To Øl sidste år. Han udvikler konstant nye opskrifter, så både danskere og udlændinge kan smage noget andet end de gammeldags »slavepilsnere«.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Tore Gynther skovler den brugte mask ud af tanken. På Brus brygger de konstant ny øl, så gæsterne kandrikke helt frisk bryg.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Øl er vor tids store tryllekunst. Jesus lavede vand om til vin, og du bliver opfattet lidt på samme måde som brygger. Jeg kan godt forstå, at det fascinerer folk. Det fascinerer også stadig mig«, siger brygger Tore Gynther.

Han er dog ikke en af de tryllekunstnere, som bryder sig om at stå i rampelyset. Faktisk kan han godt være sky, når han skal møde nye mennesker, og han bryder sig ikke om at være i centrum, når han er til større arrangementer med venner og familie. Alligevel kan hans kone sjældent dy sig for at drille ham, så på et eller andet tidspunkt i løbet af aftenen kommer den næsten altid. Den henslængte kommentar:

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

IBYEN