Tore Gynther skovler den brugte mask ud af tanken. På Brus brygger de konstant ny øl, så gæsterne kandrikke helt frisk bryg.

Tore Gynther skovler den brugte mask ud af tanken. På Brus brygger de konstant ny øl, så gæsterne kandrikke helt frisk bryg.

iBYEN

Ølarkitekten fra To Øl: Det er min mission at forsøge at skubbe til grænserne for, hvad øl er

Hele 96 nye øl producerede Tore Gynther fra To Øl sidste år. Han udvikler konstant nye opskrifter, så både danskere og udlændinge kan smage noget andet end de gammeldags »slavepilsnere«.

iBYEN
FOR ABONNENTER

»Øl er vor tids store tryllekunst. Jesus lavede vand om til vin, og du bliver opfattet lidt på samme måde som brygger. Jeg kan godt forstå, at det fascinerer folk. Det fascinerer også stadig mig«, siger brygger Tore Gynther.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce