0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Guide til København: Her kan du købe byens bedste croissanter

En række tidligere topkokke har i løbet af de senere år åbnet små bagerier i byen, hvor de bl.a. sælger hypede luksuscroissanter og andet kvalitetsbagværk. Ibyen guider her til croissant-hypen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Kokken Christian Puglisi behøver ikke megen nærmere introduktion, men den tidligere Noma-kok har alle dage været fuldkommen kompromisløs i sin tilgang til råvarekvalitet og økologi, siden han åbnede Manfreds, Relæ og senere Bæst.

I 2014 kom bageriet Mirabelle til, og det økologiske bageri er stadig et af byens bedste steder at købe surdejsbrød og croissanter.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

IBYEN