Foto: Rune Pedersen

Den gyldne halvmåne i 27 lag: Croissanten er blevet cool, så nu dyster tidligere topkokke om at lave byens bedste

For ti år siden skabte Lagkagehuset og senere Meyers Bageri en decideret brødrevolution, som aftvang ny respekt omkring et bagerfag i total stagnation og gjorde godt brød til allemandseje. Men nu gærer det igen: Tidligere topkokke er begyndt at kaste deres energi ind i bagerfaget og har åbnet små bagerier, som har sendt kvalitetsbevidste københavnere ud i en ny rus af surdej og croissanter.

FOR ABONNENTER

Siden begyndelsen af det nye år har man på Østerbro kunnet iagttage et specielt fænomen, som udspiller sig lørdag og søndag morgen på Århusgade: En lang kø af mennesker slanger sig ned ad fortovet, mens de skutter sig i morgenkulden og venter længe og tålmodigt på, at det bliver deres tur til at komme indenfor i varmen i det tidligere pizzeria, som nu huser det lille bageri Juno the Bakery.

Få fuld adgang i 3 måneder for 299 kr

Eller prøv én måned for 1 kr.

Se tilbud

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce