Det ligger jo lidt i navnet, at hot pot har noget med en varm gryde at gøre.
Men der skal alligevel lidt mere til at blive populær og, ja undskyld, hot inden for madverdenen.
Der skal kinesisk fondue til. En dampende varm asiatisk suppe, som man kan dyppe friske ingredienser som kød, svampe og grøntsager i - ved bordet og i selskab med venner og familie.
Konceptet hitter i Asien i disse år, og det skal ikke gå københavnernes næser forbi.
Det sørger pop-up restauranten Hot Pot Republic for ved at invitere til udendørs madhygge tirsdag til lørdag hver uge i cocktailbaren Lidkoebs gårdhave på Vesterbro.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Få det store overblik for 1 kr.
Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind