P

Siden sommer har medlemmer af den cirka 20-personer store aktivistgruppe Club Mafia patruljeret  til safer space-fester i det københavnske technomiljø.  Her holder de øje med, at folk opfører sig ordentligt, og at ingen grænser bliver overskredet. Og hvis det sker, irettesætter de folk eller smider dem ud.
Foto: Peter Hove Olesen

Siden sommer har medlemmer af den cirka 20-personer store aktivistgruppe Club Mafia patruljeret til safer space-fester i det københavnske technomiljø. Her holder de øje med, at folk opfører sig ordentligt, og at ingen grænser bliver overskredet. Og hvis det sker, irettesætter de folk eller smider dem ud.

20 unge patruljerer byens natklubber: Club Mafia kæmper mod gramseri og diskrimination på dansegulvet

En gruppe aktivister har indtaget byens natklubber. De kalder sig Club Mafia, og deres mål er at sikre, at ingen gæster får overskredet deres grænser eller risikerer klask bagi, når de går ud på et dansegulv. Men går mafiaen selv over grænsen ved at gribe ind?

FOR ABONNENTER

Lyden af festglade og råbende mennesker blander sig med støjen fra en insisterende guitar, der gennem døren til Old Irish Pub blæser ud på Vesterbrogade.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce