0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Derfor skal du aldrig putte sugerør og knust is i din drink: Få gode råd af ejeren af Københavns ældste cocktailbar

Ibyen spørger ejeren af K-bar, Kirsten Holm, hvilke drinks der er hotte, og hvad man aldrig skal gøre med sin cocktail.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

K-Bar er den ældste rene cocktailbar i København, og Kirsten Holm er en af byens mest rutinerede bartendere. Hendes yndlingscocktail er en klassisk margarita - gerne med mezcal i stedet for tequila.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvad er godt at drikke lige nu?

»Whiskycocktails er stadig meget hotte, for eksempel old fashioned. Danskerne har været længe om at vænne sig til speakeasy-cocktails, men nu har de taget dem til sig. Specielt drinks med vermouth i. Vermouth er meget hot i alle afskygninger. Sådan noget som vodka er blevet fuldstændig yt, og det har det været i flere år. Det er gamle klassikere, men med et twist. Gin og tonic bliver serveret med lidt alternativ garniture og ikke bare en citron, og der er ingen, der bruger Schweppes-tonic mere«.

Hvad drikker du for at forkæle dig selv?

»Jeg er noget ældre end de andre bartendere i byen, og min krop kan ikke længere klare, at jeg drikker ret meget stærk alkohol, så jeg må indrømme, at jeg drikker mere champagne og vin. Men hvad angår cocktails, er jeg til syrlige cocktails som en klassisk margarita. Og gerne med mezcal i stedet for tequila. Jeg elsker mezcal. Det har den der røgede smag. Og så elsker jeg dry martini-cocktails, hvor man virkelig kan smage ginen, men jeg kan simpelthen ikke tåle det«.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

IBYEN

Finn Frandsen

Normalt ville jeg aldrig afsløre dem. Men her får du mine 21 favoritter, når jeg skal bestille asiatisk takeaway

Martin Slottemo Lyngstad

Den store guide til vinter­badning i København

Peter Hove Olesen

Sådan fanger du en fisk i Københavns Havn

PR/Søtofte

Bliver det den store madtrend i 2021?:  Her er 8 ting, du skal spise, drikke og opleve i januar

Vi spurgte 10 københavnere, hvor de går hen, når de savner autentisk mad fra deres hjemland

OLESEN PETER HOVE

Her er 20 af de bedste gratis oplevelser i København

Philip Ytournel/POLITIKEN

Se listen:  Her er 100 ting, du kan lave uden at forlade hjemmet

Sine Jensen

Manhattan:  Sådan laver du den perfekte udgave af cocktailen, hvor Europa møder De Forenede Stater

Martin Lehmann

Ibyen guider:  Ny brødbar fra Hart og 11 andre spisesteder, du gerne vil kende

Martin Lehmann

10 timer i Nordvest:  Sådan skal du bruge en dag i Københavns rå mutant-bydel på ydersiden af Nørrebro

Carlo Villarica/Unsplash

Ibyen guider:  Her er 15 tips og tricks til dig, der leder efter et billigt sted at bo i København