0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Derfor skal du aldrig putte sugerør og knust is i din drink: Få gode råd af ejeren af Københavns ældste cocktailbar

Ibyen spørger ejeren af K-bar, Kirsten Holm, hvilke drinks der er hotte, og hvad man aldrig skal gøre med sin cocktail.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

K-Bar er den ældste rene cocktailbar i København, og Kirsten Holm er en af byens mest rutinerede bartendere. Hendes yndlingscocktail er en klassisk margarita - gerne med mezcal i stedet for tequila.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvad er godt at drikke lige nu?

»Whiskycocktails er stadig meget hotte, for eksempel old fashioned. Danskerne har været længe om at vænne sig til speakeasy-cocktails, men nu har de taget dem til sig. Specielt drinks med vermouth i. Vermouth er meget hot i alle afskygninger. Sådan noget som vodka er blevet fuldstændig yt, og det har det været i flere år. Det er gamle klassikere, men med et twist. Gin og tonic bliver serveret med lidt alternativ garniture og ikke bare en citron, og der er ingen, der bruger Schweppes-tonic mere«.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

IBYEN