Snart er det goodbye, adiós og ciao til 2019.
Om hjørnet venter 2020, og hvis alt går efter forudsigelserne, bliver det året, hvor kineserne for første gang lander på Månen, Tyskland lukker sit allersidste atomkraftværk, og Jordens befolkning runder 8 milliarder.
Og på madfronten? Efter et årti med avokadomadder, acai bowls og new fucking nordic kan alting ske. Skal vi spise mere muggen mad i 2020’erne? Hvem serverer den mest CO2-venlige menu? Og hvilket nationalkøkken får nu et gennembrud? Måske Kasakhstans? Ingen ved det.
Nå, men først skal du sige gastronomisk farvel til 2019, og i et julebesat København er det svært at komme uden om gløgg og risalamande, men bare rolig, vi har masser af nissefri anbefalinger på denne måneds udgave af Ibyens Spiseseddel.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Deltag i debatten nu
Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her