0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kendt restaurant går konkurs: Uforsigtig omgang med olieklude betyder, at forsikringen ikke dækker brand

Restaurant Palægade åbner ikke efter en brand i marts. Den skyldes efterladte olieklude, der selvantændte.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Martin Lehmann
Foto: Martin Lehmann

Restaurant Palægade blev påskønnet for sit smørrebrød. Nu er den sidste sildemad serveret på stedet. Arkivfoto.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Restaurant Palægade – et yndet københavnsk spisested – brændte den 11. marts.

Og den genåbner ikke: Forsikringsselskabet vil ikke udbetale erstatning til ejerne, fordi det anser branden for at være selvforskyldt. Det sker ifølge Berlingske med henvisning til, at personalet havde linoliebehandlet nogle borde og efterladt de oliemættede klude i en spand.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

IBYEN