0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Noma genåbner som burgerbar

Når Noma genåbner efter coronakrisen, bliver det som en midlertidig burger- og vinbar kaldet ’Noma 3.0’. Men bare rolig, de kommer ikke til at putte tissemyrer i din cheeseburger, forsikrer køkkenchef René Redzepi. Eller i vinene.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ditte Isager / Noma
Pr-foto: Ditte Isager / Noma

»Det bliver en helt klassisk cheeseburger«, siger René Redzepi. Men »selvfølgelig laver vi det, vi selv synes, er den absolut bedste burger, man kan få for pengene«, uddyber han.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Selv om Mette Frederiksen nu har givet de danske restauranter lov til langsomt at åbne dørene igen, er det ikke alle spisesteder, der vender tilbage til normalen. I hvert fald ikke lige med det samme.​

Heller ikke landets nok mest berømte restaurant, Noma.

Køkkenchef René Redzepi og resten af holdet på Refshaleøen har nemlig valgt midlertidigt at skifte den nynordiske gourmetmad ud med noget mere afslappet, og derfor åbner de 21. maj som burger- og vinbar.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu