Der var engang, hvor det at gå ud og spise brunch var et perfekt statussymbol.
Man mødtes til brunch over tømmermænd i weekenden, hvor bacon, æg og baked beans gled ned med sød, sort te – og man snakkede om sit nyeste projekt, viste sine nyeste modelfotos, skrev på sit næste filmmanuskript og så godt ud imens på en lazy-travl måde. Det på tallerkenen så ikke altid lige så godt ud, man var heldig, hvis ens røræg ikke mest af alt lignede en maltrakteret omelet.
I løbet af 1990’erne blev dette morgen-frokostmåltid dyrere og dyrere og skulle have lidt for meget af det hele – som en tallerkenbuffet. Det endte latterligt dyrt og ofte latterligt dårligt.
Nu om dage holdes cafemøderne tilsyneladende tidligere, og heldigvis er det nu muligt flere steder at få et morgenmåltid til en o.k. penge og af en fin kvalitet. Sådan et sted har Vesterbro-borgere nu fået et (mere) af.
Bjørns på Vesterbrogade er skudt ud af Madklubben ved siden af som bar og nu relanceret med fokus på morgenmad, frokost og cocktails.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Deltag i debatten nu
Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her