0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Anbefaling: Engang var brunch et statussymbol. Nu skal du spise simpel morgenmad. Gør det gerne her

Ristet rugbrød, smilende æg, urtete og plastiksolsikker i brunt glas giver retrofølelse. Men maden smager nutidigt godt på Madklubbens første morgenmadsrestaurant, skriver Ibyens caféanmelder.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Valdemar Ren
Foto: Valdemar Ren

Bjørns på Vesterbrogade serverer gedigen morgenmad.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der var engang, hvor det at gå ud og spise brunch var et perfekt statussymbol.

Man mødtes til brunch over tømmermænd i weekenden, hvor bacon, æg og baked beans gled ned med sød, sort te – og man snakkede om sit nyeste projekt, viste sine nyeste modelfotos, skrev på sit næste filmmanuskript og så godt ud imens på en lazy-travl måde. Det på tallerkenen så ikke altid lige så godt ud, man var heldig, hvis ens røræg ikke mest af alt lignede en maltrakteret omelet.

I løbet af 1990’erne blev dette morgen-frokostmåltid dyrere og dyrere og skulle have lidt for meget af det hele – som en tallerkenbuffet. Det endte latterligt dyrt og ofte latterligt dårligt.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

IBYEN