0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Deres geniale frisklavede pasta er blevet mit ugentlige ritual

Denne måneds udgave af Ibyens Spiseseddel bevæger fra sig København og ud i sommerlandet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Andreas Haubjerg
Arkivfoto: Andreas Haubjerg

Bar Pasta-filialen i Griffenfeldsgade på Nørrebro sælger fortsat pasta (med vin) to go hver fredag. Det er et decideret røverkøb.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Så kom solen, og det var også på tide, tak.

Vi er nogle, der stadig venter på en vaccine, og selv om det umiddelbart kunne ligne fint tidsfordriv, indtil stikket kommer, kan man jo desværre ikke leve af kold hvidvin og nyplukkede jordbær alene. Derfor serveres her en håndfuld ekstra bud til gastronomisk overlevelse i juni.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

IBYEN