0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Det er ret umuligt at fjerne blikket fra deres softice

Ibyens spiseseddel guider til gastronomisk overlevelse i august.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
PR
Foto: PR

Soft ice lavet på mælkeis og infuseret med citrontimian og sort peber og karamelsauce med reduceret sherryvin hos nyåbnet restaurant i Kødbyen.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Vi har en god og en dårlig nyhed.

Den dårlige er, at sommeren nu er gået ind i sin sidste måned (!), og lige straks skal du igen til at lede febrilsk efter handsker og halstørklæde og bakse med din Hövding-hjelm, når den har sat sig fast i kraven på din vinterfrakke.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce

IBYEN