0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Manden bag Juno om krydderiet, han ikke kan undvære lige nu: »Det koster vel omkring 25.000 kroner per kilo«

Du forbinder nok jul med pebernødder, risalamande og brunkager, men hvordan smager julen i Bulgarien, Italien og Sverige? Her kan du lære mere om forskellige landes juletraditioner, som du også selv kan smage i byen denne december.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Ingen italiensk jul uden panettone. Spørg bare folkene bag italienske Gnam Gnam i Indre By.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER