got. Der er sæsonpræmiere på femte sæson af verdens mest populære TV-serie.
Foto: PR

got. Der er sæsonpræmiere på femte sæson af verdens mest populære TV-serie.

Byliv

Byliv: Se hvilke syv fede ting der sker i byen denne uge

I denne uge er der bl.a. Game of Thrones i det fri, film fra Super16 og fest på en båd.

Byliv

Mandag

Det er tid til at sidde på kanten af sofaen, og håbe på, at din yndlingskarakter ikke bliver slået ihjel i 'Game of Thrones'.

Sæsonen indvies med open air-arrangement i Østre Anlæg. Det er gratis, og du må gerne klæde dig ud.

Tirsdag

[ib-690152]

Pix har begået en aften i vampyrenes og gothernes tegn, hvor man kan starte med at se ‘Only Lovers Left Alive’ i den stemningsfulde biograf Byens lys på Christiania. Derefter er der koncert på Loppen med det psykedeliske rockband White Hills. Publikum bliver varmet op af Måneskjold og DJ Rockadelika.

Man kan få billetter til herligheden her ( eksternt link).

Giv dine hjerter til den bedste film på PIX

Onsdag

Super16 er Danmarks eftertragtede, uafhængige filmskole. Niveauet er ret højt, og derfor er det også populært når skolen holder visninger af de studerendes midvejsfilm.

Dagen er inddelt i to blokke af tre film. Blok 1 består af Jeanne d'Arc, Enkebal og KING, og blok 2 består af 3 Fractures, EUROMAN og Yellowknife.

Det starter allerede kl. 12 og fortsætter til kl. 22.

Hvis der er udsolgt til Super16, så er der udgivelsesreception på det nye magasin BLAD. Magasinet er for folk med grønne fingre, og til receptionen kan man få bobler og møde illustratorer, fotografer og skribenter i Dome of Visions.

Torsdag

Tuborg Apropos Live holder fernisering på deres optagede dj-sets. Traditionen tro medfølger der gratis øl i spandevis, hvilket passer glimrende til den dunkende bas. Det foregår i Pakhus Bryggen på Njalsgade og varer fra kl. 20-24.

Fredag

I denne uge af SMK Fridays kan man blandt andet være med til en live-anmeldelse, når kunstkritiker Torben Sangild anmelder udstillingen 'What’s Happening?’, mens han oplever den.

Derudover er der paneldebat om, hvorvidt kunsten kan ændre verden, boglancering og meget mere.

Se det fulde program her ( eksternt link).

Folketinget inviterer 30.000 til Distortion-fest på Slotsholmen

Lørdag

Dj’en Antal kommer til Kontikibar til noget så sjældent som en dagsfest. Den anerkendte dj spiller allerede fra kl. 16, hvor man kan forsyne sig med billige drinks i baren. Nå ja, så foregår det på en båd!

Det varer kun til kl. 22, og der er kapacitet til 130 mennesker, så det anbefales at købe billetter, hvilket kan gøres her ( eksternt link).

Søndag

Lille Bogdag er dagen, hvor alle de mindre danske forlag fejrer sig selv og hinanden. Langs vandkanten ved den Sorte Diamant og Dome of Visions kan man gå på opdagelse i alle de deltagende udgivere og forfattere.

Arrangementet starter allerede om lørdagen kl. 12 og slutter kl. 18 søndagen.

Her kan du få Sydamerikansk mad i København...

Annonce

Annonce

Annonce

Forsiden

Annonce