0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Cafékontrol: Spådom: Ny café på Nørrebro vil give international genlyd

Åbningen af Møller Kaffe & Køkken på Nørrebrogade er en historisk begivenhed.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Fuldt hus. Møller Køkken og Kaffe fik imponeret Politikens anmelder, da hun var forbi morgenmadscafeen på Nørrebro.

Byliv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Byliv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der har aldrig ligget en virkelig god café på Nørrebrogade. I hvert fald ikke i denne kontrollants levetid. Shawarmabarer og burgerjoints, ja. Butikker med importeret tingeltangel, der glitrer og bræger, ja. Genbrugsbutikker og discountsupermarkeder, ja. Men kombinationen af ambitiøse serveringer og ordentlig kaffe har man måttet til andre bydele for at finde.

Derfor er det en historisk begivenhed, at Møller Kaffe og Køkken er åbnet. Og undertegnede tør godt vove pelsen og spå, at stedet bliver et fænomen, som vil blive omtalt på foodieblogs og i madmagasiner også uden for Danmarks grænser. For her har vi fået en café, der specialiserer sig i morgenmad af en standard, der ligger tæt op ad byens bedre nynordiske spisesteder som Lillebror, Radio og Höst. En café, hvor hver råvare synes nøje udvalgt, og hvor et spejlæg serveres med dryp af grøn urteolie og friskplukket strandportulak fra Snekkersten og øllebrød garneres med dobbelt fløde og havtorn.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement