Heltene. De to herrer, der scorede de vigtige mål i finalen mod Tyskland: Kim Vilfort (spillet af Mikkel Boe Følsgaard) og John 'Faxe' Jensen (spillet af Esben Smed).
Foto: CHRISTIAN GEISNÆS

Heltene. De to herrer, der scorede de vigtige mål i finalen mod Tyskland: Kim Vilfort (spillet af Mikkel Boe Følsgaard) og John 'Faxe' Jensen (spillet af Esben Smed).

Byliv

Huttelihot eller not: Kan fodbold-skuespillerne vinde årets Film Cup?

Mød filmversionerne af Laudrup, 'Faxe', Schmeichel og alle de andre og se, hvad de dur til på grønsværen.

Byliv

Du har sikkert for længst opdaget, at biograferne netop nu viser en film, der hedder 'Sommeren 92' om det danske EM-fodboldmirakel i Göteborg for 23 år siden.

Nu har du muligheden for at møde skuespillerne og se, om de dur til noget på en fodboldbane, eller om det hele bare har været kreativt klippearbejde.

En række af skuespillerne stiller nemlig op i den årlige Ekko Film Cup, som er et branchetræf for folk i filmens verden, men som er åbent for enhver, der har lyst at kigge på.

På skuespillerholdet, der ret ubeskedent kalder sig Danmark, finder man Mikkel Boe Følsgaard (Kim Vilfort), Jon Lange (Kim Christofte), Cyron Melville (Brian Laudrup), Esben Smed (John 'Faxe' Jensen), Gustav Giese (Peter Schmeichel) og mange flere.

Der er i alt 14 hold med i turneringen. Hvis man er kendis-spotter, vil man formentlig genkende folk som musiker Mikael Simpson og skuespiller Jakob Cedergren på Film- og tv-arbejderforeningens hold eller skuespillerne Kim Kold, Mathilde Norholt og Maibritt Saerens på holdet, der kalder sig Team Players.

Det er gratis at være med på en kigger. Arrangørerne lover hygge og masser af fadøl.

Ekko Film Cup, fredag 28. august, fra klokken 14. Sted: Valby Boldklub, Værkstedsvej 56, Valby. Arrangør: Filmmagasinet Ekko.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

IBYEN