Pyntet. Store halloween-væsener spreder gys og stemning i efterårsferien, og Djurs Sommerland pyntes med 20.000 farvestrålende græskar.
Foto: Pr-foto

Pyntet. Store halloween-væsener spreder gys og stemning i efterårsferien, og Djurs Sommerland pyntes med 20.000 farvestrålende græskar.

Byliv

Guide: Græskarmænd og hekse spøger i efterårsferien

Kæmpe edderkopper, skeletter og masser af græskar og uhygge. Efterår er tid til hallloweeeeeenn ...

Byliv

Officelt falder Halloween i år lørdag 31. oktober, men den detalje afholder ikke landets forlystelsesparker fra at være i fuld gang med fejringen allerede.

Vi har talt med Djurs Sommerlands administrative direktør, Henrik B. Nielsen, for at høre om ideen bag koncept 'Magisk Halloween'.

»Vi har forlystelser og attraktioner, som normalt bare blev lukket ned, når vi nærmede os medio september. Så vi kiggede på, hvilke muligheder der var for at forlænge sæsonen. Der var halloween, som vi også har set i amerikanske og sydeuropæiske forlystelsesparker i en del år, en klar mulighed«.

»Hele konceptet omkring halloween er blevet forstærket i Danmark de seneste år. Det kan blandt andet ses i legetøjsbutikker, som tillægger halloween stor opmærksomhed op til efterårsferien. Hvor halloween førhen blev tildelt en halv side i butikskatalogerne, er der nu kataloger, som bliver dedikeret til halloweenudsmykning og -udklædning. Så det store fokus på halloween var klart en af bevæggrundene for vores valg af temaet magisk halloween«.

Hvem retter Magisk Halloween sig til?

»Vi er jo en børnefamilieforlystelsespark, så da vi startede med magisk halloween for fem sæsoner siden, var vi bevidste om, at det hele ikke skulle være scary. Der var, og er, selvfølgelig edderkopper, græskar og spøgelse, men vi ønsker ikke at skræmme vores gæster fra vid og sans. Samtidig har vi dog oplevet, at vores gæster efterspørger noget ud over den hyggelige stemning, som kun har lidt gys og gru«.

»Derfor har vi i år valgt at have GræskarFabrikken, som uden tvivl bliver en grænseoverskridende oplevelse for mange gæster. GræskarFabrikken er især henvendt til de ældre børn i alderen 10 år og opefter. Til de mindre børn har vi stadig HekseSkolen, som også er et huanted house, men hvor vi har fokuseret mere på magien.

Forlystelserne er ikke til at kende

Hvordan skiller I jer ud fra andre med halloweentema?

»Hvor vi især udmærker os, er ved omfanget af udsmykning og oplevelsen. Vi ønsker at give familierne noget ekstra ved at besøge Djurs Sommerland i oktober. Derfor forvandler vi parken, så ikke engang vores forlystelser er til at genkende. Derudover vil der være ægte hekse, omvandrende monstre og skeletter, græskarmænd og kæmpe halloweenvæsener, som alle spreder gys og uhygge.

Græskarfabrikken er udviklet i samarbejde med hollanske Jora Entertainment, der er specialiseret i at lave haunted houses til forlystelsesparker. GræskarFabrikken og resten af Magisk Halloween kan opleves i hele efterårsferien.

Hvad? Magisk Halloween i Djurs Sommerland, der i efterårsferien er forvandlet til et hjem for hekse, kæmpe edderkopper, skeletter, gigantiske halloweenvæsner, halmballelabyrinter og GræskarFabrikken.

Hvor? Djurs Sommerland, Randersvej 17, Nimtofte.

Hvornår? 10.-18. oktober kl. 10-17.

Pris? 3-64 år 265 kr., over 65 år 225 kr.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

IBYEN