SPOKO. Den afrikanske DJ Spoko ser rimelig sej ud og spiller på Bakken på fredag.
Foto: PR

SPOKO. Den afrikanske DJ Spoko ser rimelig sej ud og spiller på Bakken på fredag.

Byliv

Klubland: Her er weekendens fedeste fester

Vores klubeksperter anbefaler bl.a. sydafrikansk house bonanza i Kødbyen og soniske udfordringer fra Japan.

Byliv

Hver fredag guider tre klubeksperter til ugens fedeste fester.

I denne uge er det Jacob Graulund, Eva Laksø og Daniel Bruhn Jensen

Jacob Graulund

Dj i Firehouse og Fyraftensboogie

»I aften har du for nok første gang i Danmarks historien mulighed for at opleve to sydafrikanske house dj’s, på to forskellige klubber, 120 meter fra hinanden. I den anledning vil jeg tillade mig at anbefale to events: På Jolene er der garanteret 100% rotarymixer-house med Lakuti fra Johannesburg. På Bakken spiller Dj Spoko fra Pretoria bacardihouse til Full Service #7. En unik mulighed for at tage på et trip, du normalt ikke har mulighed for på en jævn oktober fredag i København - og de går nok begge på lidt sent, så det burde også være muligt at nå opvarmning på Mesteren«.

Jolene presents: Lakuti Fredag 16. oktober klokken 20:00-03:00 Mere info her

Full Service #7: Dj Spoko + Full Service DJs Fredag 16. oktober klokken 21:00-05:00 Mere info her

Eva Laksø

Pr for Strøm og Smash!Bang!Pow!

»Bakken fejrer flere årtiers ungdom på lørdag med eventet Forever 21. Opkaldt efter en af de billigere halvhippe amerikanske tøjkæder, er det ungdom som begreb, der er aftenens tema: ungdommens eskapistiske frihed, dens frustrationen over frihed og længslen efter friheden. Ubekymretheden og uansvarligheden. Youngsters fra flere generationer af Københavns natteliv samles på Bakken lørdag: Mike Sheridan spiller et sjældent dj-set, de sidste mange års øjne i natten, Morten Vammen, dj’er ligeledes og livemusikken bliver leveret af ungdomsnostalgikerne i 80’er-croonende duo Gents«.

FOREVER 21 ft. GENTS (live), Mike Sheridan, Morten Vammen, Dry Mag DJ Club, O'Malley, Adam Koch, Pynapel Princes
Lørdag 17. oktober klokken 21:00-05:00
Mere info her

Daniel Bruhn Jensen

Pladeselskabsejer, DJ og musiker

»Hvis du føler for en ekstraordinær musikalsk fredag, så lægger den japanske synth-gruppe Group A vej forbi Jazzhouse med deres 'soniske udfordringer'. Med en opstilling bestående af kassettebåndafspillere, perkussion, violin og synthesizere skaber duoen Tommi og Sayaka et lydbillede, der emmer af støj og kaos, men drives frem af bundsolide trommemaskiner. Deres barske musikalske udtryk kombineres med bizarre, smukke visuals, spoken word og muligvis en omgang 'live action painting'. Før hovednavnet spiller danske Xenia Xamanek aka. Equis med sine glitchy lyd-eksperimenter, der med træk af klassisk, noise, jazz og beats fuldender en aften med særdeles skør elektronisk musik«.

GROUP A (JP) + EQUIS (DK)
Fredag 16. oktober klokken 21:00
Mere info her

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

IBYEN