Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

Zlatansk. Det danske fodboldlandsholds onde ånd bliver fejret i Malmø i aften. Det har han selv sørget for. »Alt hvad der sker i løbet af dagen, er planlagt af mig«, siger den altid beskedne superstjerne.
Foto: Jacques Brinon/AP

Zlatansk. Det danske fodboldlandsholds onde ånd bliver fejret i Malmø i aften. Det har han selv sørget for. »Alt hvad der sker i løbet af dagen, er planlagt af mig«, siger den altid beskedne superstjerne.

Byliv

Zlatan inviterer til Zlatan-fejring i Malmø i aften

Fodboldstjernen har lejet Stortorget og inviterer hele byen til fest.

Byliv

Når Zlatan Ibrahimovic er i Malmø, er det stort. Det ved den svenske superstjerne godt, og derfor holder han fest.

'Ibra', der voksede op i Malmø, har udtalt til UEFA, at han begyndte at planlægge folkefesten tilbage i sommer, da der blev trukket lod om gruppespillet i Champions League.

Her endte den svenske fodboldklub Malmø FF nemlig i samme gruppe som den franske klub Paris Zlatan-Germain. Rettelse: Paris Saint-Germain.

Og hvad gør Zlatan så?

Han lejer såmænd Stortorget i Malmø og inviterer popstjernen Jonathan Johansson samt hele Malmøs befolkning til fest.

Malmø Stadion er ikke stor nok, og alle skal have lov til at se Zlatan.

Musik og underholdning

Aftenens fulde program er ikke offentliggjort endnu, men foruden Jonathan Johansson giver sangerinden Alina Devecerski og Leslie och Cherrie koncerter på torvet.

Allerede kl. 17 skruer DJ/produceren MRTN op for bassen, indtil aftenens konferencier, skuespilleren Cornelius Löfmark, holder velkomsttale kl. 18.45.

Foruden at være et element i Zlatans fest har Paris Saint-Germain annonceret, at klubben vill skifte spilletrøjernes sponsortekst ud til fordel for teksten »Je suis Paris« i to kampe.

Det har holdets hovedsponsor, flyseselskabet Emirates, sagt god for.

Med folkefest og antiterror-slogans bliver det altså en usædvanlig kammeratlig gruppespilsrunde i Malmø.

I et interview til UEFA, lover Zlatan, på sin egen måde, at det bliver en spektakulær aften: » Alt hvad der sker i løbet af dagen - og der kommer til at ske mange ting - er planlagt af mig. Jeg er blevet hjulpet af folk fra byen, men det er arrangeret af mig. Derfor er det specielt«.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce