Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
GATSBY. I 2013 spillede Leonardo DiCaprio rollen som den nyrige Jay Gatsby i Baz Luhrmans fortolkning af F. Scott Fitzgeralds ikoniske roman. Nu inviterer et eventfirma til Gatsby-fest i Vega. Pr-foto

GATSBY. I 2013 spillede Leonardo DiCaprio rollen som den nyrige Jay Gatsby i Baz Luhrmans fortolkning af F. Scott Fitzgeralds ikoniske roman. Nu inviterer et eventfirma til Gatsby-fest i Vega. Pr-foto

Byliv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Jay Gatsby bor - åbenbart - på Enghavevej

Det internationale festkoncept Party Like Gatsby inviterer til ekstravagant fest lørdag.

Byliv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Først blev han portrætteret af Robert Redford. Så var det Leonardo DiCaprios tur, Og nu er der så et stort europæisk eventfirma, som udgiver sig for at være Jay Gatsby, den nyrige helt fra F. Scott Fitzgeralds klassiker ’The Great Gatsby’ fra 1922.

»My name is Jay Gatsby. People know my name without knowing who I am. From time to time, I am traveling Europe to organize parties in my residences«, lyder det på eventfirmaets hjemmeside. Og hvis man skal tro det – og det skal man jo nok ikke rigtig – så bor Jay Gatsy på Enghavevej.

Det er i hvert fald her, nærmere bestemt på Vega, at der på lørdag bliver holdt stor ’Party like Gatsby’-fest med burlesquedansere, livemusik, cirkusartister, konfetti, balloner … ja, alt det, man drømmer om ved en stor fest. Det koster 295 kr. at feste med, og festen starter kl. 21.

Party like Gatsby. 13. feb. kl. 21. Vega, Kbh. V.

Læs mere:

IBYEN


    Chris Pedersen var i årevis en del af inderkredsen i den danske modebranche. Så fik han nok. Nu er han vært på DR K. Fotograferet under sin crossfittræning.

Læser til brevkassen:  Hjælp, jeg er kommet til at sprede et grimt kviklånsrygte om min gamle ven i en spritstiv hævnaktion

Ugens spørgsmål og svar i Ibyens Brevkasse stammer fra Ibyen og Poptillæggets live-arrangement i Absalon tidligere på ugen. Lyt til hele podcasten på fredag via Politikens Poptillæg.

Brevkassen feat. Flemming Møldrup:  »Hver gang jeg arrangerer en aftale med en fyr, ender jeg med at researche alt fra bopæl til Instagram, LinkedIn og Facebook«

»Jeg har da fået masser af tilbud«, skriver en læser til Politiken. Men hun er fortsat jomfru - og dødtræt af andres behov for at tale om det.

Læser til brevkassen:   Jeg er 23 år og jomfru. Og mit eneste problem med min jomfruelighed er andre menneskers nysgerrighed


    Michael Jackson fotograferet under koncert i København 1992.

Læser til brevkassen:  Min kæreste vil have mig til at boykotte Michael Jacksons musik. Hvad gør jeg?

Sanger Thøger Dixgaard er gæsteredaktør i denne uges udgave af Ibyens brevkasse.

Thøger Dixgaard svarer i kærligheds­brevkassen:  Hvad stiller man op, når drømmedaten ikke vil mødes igen?

Hvor langt rækker din mentale Tinder-radius? Ibyens brevkasse svarer en læser, der hader mænd, men gerne vil have en kæreste.

Brevkassen feat. Gudrun Marie Schmidt:  Kvinde, drop dine krav om høje mænd, kloge mænd og mænd med trænede kroppe


    Felix Thorsen Katzenelson er brevkasseredaktør på Ibyen.

Giver 'elskling' dig kvalme?   Kærligheds­brevkassen giver dig formlen på det perfekte kælenavn

Læser til brevkassen:  Alle mine venner er pludselig biseksuelle. Går jeg glip af noget?