Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Bite Me Crew
Foto: Bite Me Crew

Bromiddag. Her er det fra en tidligere bromiddag som Bite Me Crew har afholdt.

Byliv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kom til langbords-street-food-middag på en bro i Sydhavnen

Arrangeret af et delekøkken. Så bliver det vist ikke mere hipt.

Byliv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Normalt skal broer gøre det hurtigere at komme fra a til b.

Men det bliver nok svært at komme nogen steder på Glasbroen fredag 27. maj.

Her bliver broen nemlig fyldt op med langborde, københavnere og masser af mad.

Fælleskab, fællesskab, fælleskab

Det er delekøkken-initiativet Kitchen Collective, der sammen med Bite Me Crew, står bag bromiddagen i Sydhavnen. De har inviteret tre darlings fra den københavnske street food scene, Average Meatballs, Más Tacos og Sweet Sneak, til at kreere en fem-retters menu til aftenen - med tilhørende vine, naturligvis.

Fællesskab synes at være kodeordet - ikke blot skal de tre street food-køkkener blive enige om én menu, spisningen kommer også til at foregå ved langborde og med det sociale som omdrejningspunkt.

»Vi inviterer på bromiddag, fordi vi gerne ville give københavnerne en middagsoplevelse, de ikke kan få andre steder. Middagen er tænkt som en helstøbt oplevelse, hvor man kan prøve noget helt nyt gastronomi, der er udviklet og sammensat af nogle af Københavns nyeste madiværksættere« forklarer Mia Maja Hansson, der er direktør i Kitchen Collective.

Mia Maja Hansson uddyber også, at middagen skal bygge bro mellem tre meget forskelligartede kulinariske oplevelser. Altså mødes autentiske mexikanske tacos, biodynamiske kødboller og andet mad, der er rundt, samt æstetiske og søde kager i en kreativ fem-retters menu.

Om det så bliver kuglerunde tacos med kødboller i, eller kager med tacosfyld, vil tiden vise - da menuen endnu ikke er fastlagt.

Forårsfest med mad og bar

Bromiddagen har to seatings, klokken 18 og 20.30 - og de koster 450 kroner inklusiv vine. Læs mere på facebookeventet.

Synes du, at det er lidt pebret, kan du også bare droppe forbi Kitchen Collectives delekøkken i løbet af 27 maj. Fra klokken 16-23 inviterer de nemlig til forårsfest med street food, musik og bar, hvor du kan købe mad og drikkevarer til en billig penge.

Bromiddagen er Kitchen Collectives første offentlige begivenhed, men Mia Maja Hansson oplyser, at de også vender tilbage under Copenhagen Cooking med en fællesmiddag for 200 mennesker.

Læs mere:

Annonce

IBYEN

Jens Hartmann Schmidt

Stor bydelsguide:  Sådan skal du bruge 10 timer i Københavns Hollywood

Casper Dalhoff

Stjernekok åbner nyt sted på Christianshavn:  Her er 5 ting, du skal spise og drikke i september

Martin Lehmann

Det bedste stambord, den klammeste kælder og den smukkeste park:   25 københavnere udpeger deres yndlingssted i byen

Tobias Nicolai/Tobias Nicolai

Ibyens store burgerguide:  Hvor spiser man Københavns bedste burger? Vi viser vej til 12 saftige bud

Ivan Boll

Henrik Palle guider:  Her finder du Københavns bedste antikvariater

Mads Elsøe (Arkiv)

Ibyens gadeguide:  Gammelt slumkvarter bobler af gode spisesteder

Martin Lehmann

Stor bydelsguide:  Sådan skal du bruge 10 timer i Københavns rå mutant-bydel på ydersiden af Nørrebro

Emma Sejersen

Velkommen til hovedstaden:   Den ultimative byguide til nye studerende i København

Erik Petersen

Hjælp, min ven skal giftes:  Den perfekte polterabend? Her er 12 anderledes ideer

Louise Herrche Serup

Mor er støjfølsom, far er nærig, og naturvin smager surt:   Her er 10 af de bedste forældrevenlige spisesteder i København

OLESEN PETER HOVE

Her er 20 af de bedste gratis oplevelser i København

Veras

Ibyen klæder dig på:  Her er de bedste loppemarkeder i København

Jacob Ehrbahn (arkivfoto)

Spis ude på budget:  Her er Københavns bedste, billige restauranter ifølge 11 kokke og madnørder

Hurra!  Hvor holder man en fremragende fødselsdag i København? Ibyen giver dig 12 stærke bud

Nanna Navntoft

Ibyen Cheap Eats:  Her er de 20 bedste serveringer i København, der gør dig mæt for max 100 kr.

Jens Dresling

Ibyen guider:  Der er keramik overalt. Besøg disse 5 små værksteder, hvis du vil se noget af det mest interessante

Maud Lervik

Den store karaoke-guide:  Hvad skal I synge? Og hvor? Ibyen og musikanmelderne guider

Mads Nissen

Spis billigt ude:   Her er 9 folkekøkkener i København

Louise Serup

Syv hyggelige boghandlere:  Her serverer de byens bedste læsestof til kaffen

Jens Dresling

Guide:   Her er Københavns bedste museumscafeer

Maud Lervik (arkivfoto)

Ingen gramseri. Ingen racisme. Ingen diskrimination. Er det her fremtidens natklub i København?

»Man bliver grinet af eller får en kommentar som: »Slap dog af, jeg synes bare, din røv er god, tag det som et kompliment«

Inger Christine Løwe

»Jeg ved, at kommentarerne vil komme, for mit tøj vil af nogle blive opfattet som et råb om opmærksomhed«

Peter Hove Olesen

Rundspørge:  Kvinder overvejer, om de kan forsvare sig med nøgler og paraplyer, når de færdes alene om natten

Nanna Navntoft

Sådan svarer du igen:   Råb »kogte gulerødder!« til dem, der chikanerer dig i nattelivet

Philip Davali/Philip Davali

Send os dit tip:  Hvordan skaber vi et tryggere natteliv?

Peter Hove Olesen

Guide:  Her er 3 københavnske klubber med safer space-politik

Peter Hove Olesen

Natklub-ejer:  »Det største problem, vi har, er at mænd ikke kan opføre sig ordentligt, er for fulde eller for nærgående«

Peter Hove Olesen

Mød Club Mafia:  20 unge patruljerer byens natklubber. De er færdige med diskrimination, sexisme og racisme

Olivia Loftlund

38 organisationer tager afstand fra Distortion-leders status­opdatering:  Vi føler os ikke trygge til jeres gadefest

Joachim Adrian

Distortion-leder undskylder:  Jeg forsøgte at være sjov, og det gik helt galt