Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Foto: Elisabeth Eibye
Byliv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Klubløs partykonge dropper kokainen og flytter festen til Palads

Han er jo ikke dum. Så nu åbner Patrick Peitzsch en ny natklub.

Byliv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den unge festløve Patrick Peitzsch er »26 år gammel, selvudlært entertainer og lever af at sælge oplevelser«.

Han drev indtil for nyligt natklubben Jupiter sammen med partneren Anthon Louis Madsen, men klubben lukkede pludseligt dørene i februar i år efter støjklager og bøvl med kommunen.

Og så er han efter eget udsagn ikke dum. En sætning, der er blevet hans catchphrase over for sine mange følgere på sociale medier. Han har sågar lavet et website hvis eneste funktion er at loope en video, hvor Patrick Peitzsch fortæller, at han ikke er dum.

Dumt eller klogt? Det virker som om, at Patrick Peitzsch ved, hvad han laver, når hans seneste video, hvori han offentliggør, at han står bag en ny natklub i Palads, bliver set over 52.000 gange, liket 1.700 gange og kommenteret af over 140 følgere på Facebook.

Se videoen lige her:

Vi tog en snak med Patrick Peitzsch om fortiden med kokain i stride strømme, fremtiden på den nye natklub Panama og hvad det egentlig betyder, at han ikke er dum.

Hvad er egentlig din historie?

»Jeg kommer fra ghettoen i Lundtoftegade på Nørrebro, røg på børnehjem i Skodsborg, hvor jeg fik en masse nye venner, der stadig er der for mig - mødte mit livs kærlighed, som jeg flyttede sammen med i to år i Holte som 17 årig efter min anbringelse - herefter røg jeg på handelsskole og blev selvstænding. Nu skaber jeg oplevelser, primært om natten.«.

Sunday lukker med enorm transvestitpenis, anusblegnings-tombola, falkonér - og fri bar

Hvad har du brugt tiden på siden Jupiter?

»Panama! Jeg fik en vision om et bedre sted, en oase hvor nye ting kan opstå midt i København - så jeg har brugt tiden på at gøde jorden - og lavet yoga og droppet kokainen«.

Hvad kommer der til at ske på Panama?

»Jeg laver Danmarks første temaklub - hvor intet er, hvad det umidbart ser ud til. Kom og trip. Jeg vil ikke afsløre for meget, men vi har blandt andet byens største tagterrasse - slut med sorte kældre, røg og larm. Paradis«.

Og hvorfor navnet Panama?

»Det stinker af bananrepublik, skattefusk og farvede drinks«.

Hvad mener du med at du ikke er dum? Hvem har sagt at du er det?

For mig handler det om, at selvom jeg er ude konstant og fyre den af, er jeg seriøs omkring det også. Det er ikke bare en livsstil, det er forretning.

»Jeg har snart 40.000 følgere på min snapchat - p.peitzsch - der fatter 'jeg er ikke dum' - og bruger det som catchphrase til, hvad de nu har lyst til - for mig handler det om, at selvom jeg er ude konstant og fyre den af, er jeg seriøs omkring det også. Det er ikke bare en livsstil, det er forretning«.

Er det ikke risky at åbne noget i Palads?

»Risky? Der har jo altid været klub under Palads - siden Sex Pistols tævede diskerne på Daddys i 1970erne, har der været proppet hver uge på adressen. Derudover flytter hele nattelivet denne vej, vi ligger lige midt i Bermudatrekanten i K mellem Nørregade, det nye Sunday, Tivoli og Kødbyen«.

Foto: PR

Hvad er Panamas kokain-politik?

Annonce

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

»Fuck stoffer, selve klubben Panama er stoffet - der bliver indrettet som Alice i Eventyrland, og der kommer til at ske så mange mystiske seancer og være så pumpet musikprofil, folk ikke vil have brug for snavs. Hvad folk gør alene på et wc er svært at styre - vi vil som alle andre med en bevilling ikke acceptere noget salg eller synligt indtag, men vi kan jo ikke kropsvisitere alle, og folk ryger ud, hvis de er i besidelse af ulovlige substanser, basta«.

Hvor stor en festkonge er du i forhold til Remee og Sunday-drengene?

»Tja, vi har vel hver vores hjørne af kagen - vi kan noget forskelligt og holder hinanden skarpe. Jeg er den unge Simon Spies«.

Mangler København virkelig endnu en natklub?

Vi er en kæmpe generation der reelt er klubløse, der har brug for en ny oase midt i byen. Man har Rolexuret og Hermes bæltet - men flasher ikke mere, man er mere underspillet og skal ikke bevise noget, men bare hygge sig og feste med nye spændende mennesker.

»JA! Vi er en kæmpe generation, der reelt er klubløse, som har brug for en ny oase midt i byen. Man har Rolexuret og Hermes-bæltet, men flasher ikke mere. Man er mere underspillet og skal ikke bevise noget, men bare hygge sig og feste med nye spændende mennesker.«.

Panama åbner til september.

Læs mere:

IBYEN

Ibyen guider:  Hvor skal man spise is i København denne sommer? Her er 13 virkelig gode bud

Fra kaffe­kombucha til cold brew:   Her er 7 varianter af kold kaffe, du kan skylle sommeren ned med

Hurra!  Hvor holder man en fremragende fødselsdag i København? Ibyen giver dig 12 stærke bud

Her er 20 af de bedste gratis oplevelser i København

Caféen Snacks & Blues på Guldbergsgade på Nørrebro i København.

Ibyen Cheap Eats:  Her er de 20 bedste serveringer i København, der gør dig mæt for max 100 kr.

»Et lille hyggeligt og hjemligt sted, hvor man selv smider sin opvask over i en spand, og hvor de bare laver lækker grøn mad«, siger kokken Frederik Bille Brahe om Morgenstedet på Christiania.

Spis ude på budget:  Her er Københavns bedste, billige restauranter ifølge 11 kokke og madnørder

The General Store.

Ibyen guider:  Der er keramik overalt. Besøg disse 5 små værksteder, hvis du vil se noget af det mest interessante

Herman H.J. Lynges antikvariat på Silkegade i indre København er Skandinaviens ældste antikvariat.

Henrik Palle guider:  Her finder du Københavns bedste antikvariater

Ibyen klæder dig på:  Her er de bedste loppemarkeder i København


    Anmeldelser af forskellige madboder på Københavns nye madmarked Reffen på Refshaleøen. 

Få overblik:  Her er oversigten over alle Københavns madmarkeder

»Må man ta' hunden med sig ind i himlen...?«. Ibyen guider til byens bedste karaokedestinationer.

Den store karaoke-guide:  Hvad skal I synge? Og hvor? Ibyen og musikanmelderne guider

Der er masser af folkekøkkener i København. Vi guider til 9 af dem.

Spis billigt ude:   Her er 9 folkekøkkener i København

På Darcy's Kaffe i Blågårdsgade på Nørrebro er både kaffen og læsestoffet værd at komme efter.

Syv hyggelige boghandlere:  Her serverer de byens bedste læsestof til kaffen

På Restaurant Trio i Axel Towers er udsigten god, selv når man sidder på tønden.

Guide til Københavns tag­restauranter:  Her kan du spise, drikke og ... ja, tisse med en udsigt

Kafeteria på Statens Museum for Kunst
er bare én af byens nye forbedrede museumscafeer.

Guide:   Her er Københavns bedste museumscafeer

»Et lille hyggeligt og hjemligt sted, hvor man selv smider sin opvask over i en spand, og hvor de bare laver lækker grøn mad«, siger kokken Frederik Bille Brahe om Morgenstedet på Christiania.

Spis ude på budget:  Her er Københavns bedste, billige restauranter ifølge 11 kokke og madnørder

Den italienske restaurant Cicchetti, der ligger på Nørrebro i København, drives af Nina Krysiza Sørensen og Rikke Kolding Pedersen.

Fra shawarma til friterede østers:   Kokken på Cicchetti fortæller om sine yndlingssteder i København

Claus 'Røde' Christensen er en kok af den klassiske skole. I 2013 vandt han prisen som 'kokkenes kok' , uddelt af Fonden til fremme af dansk gastronomi.

Hvor ligger byens mest undervurderede restaurant?  Kokken Røde Claus anbefaler spisesteder i København

Caféen Snacks & Blues på Guldbergsgade på Nørrebro i København.

Ibyen Cheap Eats:  Her er de 20 bedste serveringer i København, der gør dig mæt for max 100 kr.

Richard Hart er født i London, uddannet kok og har arbejdet som chefbager på det berømte Tartine Bakery i San Franscisco. Nu ejer han Hart Bageri på Frederiksberg.

»Helt ærligt, det er jo et helvede at tage børn med ud at spise«:   Stjernebageren Richard Hart anbefaler spisesteder i København

Nadine Levy Redzepi arbejder på Noma og udgav i 2017 kogebogen 'Downtime'.

»For mig er det det bedste sted i Europa«:   Nadine Redzepi anbefaler spisesteder i København

Frederik Plum slår et slag for den ydmyge vodka, men skal han forkæle sig selv går han ikke af vejen for en tør rom fra Hampden eller Phantom Spirits,  en japansk whisky eller en 10-15 års sherryfadslagret single malt fra Speyside.

Hvad bliver Aperol Spritzens afløser?   Drink-eksperten klæder dig på til en ny sommersæson

Bruna Mia Dieni (th.) og hendes mor, Jytte Bertelsen, kunne sidste år fejre 40 års jubilæum for grillbaren Chicky Grill i Kødbyen.

»Alle skal opleve Freddys Bar«:  Kvinden bag Chicky Grill anbefaler spisesteder i København

Yilmas Secilmis overtog i 2012 sin fars slagterforretning, Ali Baba, der har ligget på Halmtorvet siden 1978.

»Sushi er overvurderet«:   Slagter Ali Baba fra Vesterbro anbefaler spisesteder i København

I sin nye restaurant i Ryesgade dyrker Lisa Lov selv sine krydderurter i et baglokale under lamper, der normalt bruges til dyrkning af cannabis.

Tigermom anbefaler spisesteder i København:   »Du ville aldrig tænke på at gå derind på grund af navnet, men det er bangin’ indisk mad!«

Adam Aamann bliver også kaldt smørrebrødskongen og ejer foruden en cateringvirksomhed flere restauranter og spisesteder rundt om i byen.

Hvad er byens mest overvurderede madtrend?  Adam Aamann anbefaler spisesteder i København

Sake kan være et langt bedre match til mad end vin, mener sake-sommelier Henrik Levinsen

Jo, du kan godt drikke japansk sake til din mad. Faktisk kan det være et bedre match end vin

K-Bar er den ældste rene cocktailbar i København, og Kirsten Holm er en af byens mest rutinerede bartendere. Hendes yndlingscocktail er en klassisk margarita - gerne med mezcal i stedet for tequila.

Derfor skal du aldrig putte sugerør og knust is i din drink:  Få gode råd af ejeren af Københavns ældste cocktailbar

Jonas Gehl fra Prolog fik interesse for kaffe, da han arbejdede i Emmerys. Siden da har han nørdet og kan i dag kalde sig Danmarks bedste barista.

Kender du den skjulte pizza-perle i Husum?  Manden bag kaffebaren Prolog anbefaler spistesteder i København

Kamilla Seidler har arbejdet på toprestauranter verden over. Mest kendt blev hun for Gustu, Sydamerikas bedste restaurant, i La Paz i Bolivia. Ud over at være en gourmetrestaurant i 3.600 meters højde var det også et socialt projekt, der skulle give fattige bolivianere en kokkeuddannelse.

Stjernekok Kamilla Seidler guider til byens spisesteder:  Ja, der er et sted, alle københavnere burde kende

Sønderjyske Rasmus Oubæk har stået bag gryderne på michelinrestauranter, men er også kendt som manden bag burgerkæden Jagger.

Bearnaise­kongen anbefaler spise­steder:  »Lige nu bliver meget mad lavet for at komme på Instagram«

Nils Thyge fra Bar'Vin giver denne uges bud på god vin ude og hjemme.

»Beaujolais er ved at være i topform«:  Ejeren af Bar'Vin giver vintips

John Michael Jensen rykkede i 2017 fra sin mobile pølsevogn ind på en fast adresse i Kødbyen. Det var det sted, rejsemagasinet Condé Nast Traveler for nyligt inkluderede i en liste over de 22 bedste spisesteder i København.

Hotdog-John anbefaler spisesteder i København:   »Det er fandeme godt, og det er heller ikke dyrt. De laver byens bedste tarteletter«

Klaus Wittrup står bag en af byens mest populære burgerbarer, Gasoline Grill. Vi spørger ham, hvor han selv går ind, når han går ud.

Byens bedste shawarma? God mad på budget?   Manden bag Gasoline Grill anbefaler spisesteder i København

Jeppe Nothlev er barchef på cocktailbaren Ruby og giver denne uges bud på, hvad man skal drikke i weekenden.

Nu skal der skåles i vermouth:  Barchefen på Rubys giver cocktailtips