Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
græskar. Du kaster med græskar for at nedlægge zombierne i Tivoli.
Foto: Lasse Salling/Tivoli

græskar. Du kaster med græskar for at nedlægge zombierne i Tivoli.

Byliv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ny mobil forlystelse: Til Halloween kan du gå på zombie-jagt i Tivoli

'The Walking Dead'-fans, gør jer klar. Zombierne kommer til din telefon.

Byliv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

For første gang prøver Tivoli kræfter med en forlystelse med augmented reality, den teknologi man kender fra det populære mobilspil Pokémon Go.

I stedet for halv-søde virtuelle dyr er det nu bare zombier, man skal fange.

Og i stedet for Pokéballs fanger man zombierne med græskar.

Vaks med græskarrene

Det er uvist, om græskar rent faktisk virker mod zombier i den virkelige verden, men det giver mening, når du hører lanceringsdatoen: 14. oktober.

Den dag, hvor Tivoli genåbner forlystelsesparken i forbindelse med Halloween, der falder 31. oktober.

Zombie-forlystelsen hedder blot 'Zombiespillet', og man spiller med ved at downloade Tivolis App til mobilen. Og herefter kan man ellers gå på vaskeægte zombie-jagt i Tivolis haveanlæg. Når man finder en zombie, begynder den at bevæge sig hen mod spilleren, og så skal man ellers være vaks med græskarrene for at fange de modbydelige bæster.

Og ja, spillet virker altså kun inde i Tivolis haveanlæg, så man skal købe entré eller have årskort for at være med på forlystelsen.

Om spillet udtaler Tivolis marketingchef, Michala Svane, i en pressemeddelelse:

»Med et augmented realityspil kan vi give gæsterne en ny og udvidet Halloween-oplevelse. Med Zombiespillet har vi taget det til næste niveau og forsøgt at skabe en ny og engagerende gæsteoplevelse. Det er helt naturligt for Tivoli at udnytte de nye digitale muligheder til at skabe flere betagende oplevelser for vores gæster og udfolde Tivolis universer på nye platforme«.

Selfie med en zombie

Under Halloween i Tivoli vil der være tre zoner, hvor zombierne huserer. Når man har fanget alle zombier i en zone, skal man gå videre til den næste; og i hver zone bliver endnu flere zombier sluppet løs.

Når man er færdig med at fange alle zombierne, anbefaler Tivoli, at man får bevis for, at man er en »ægte zombiejæger«. Det kan man gøre ved at få taget en selfie med en af zombierne, der kommer frem på telefonens skærm, når man står ved et særligt hotspot ved Det Store Springvand.

Om historien bag Zombiespillet fortæller Tivoli:

»Jorden under Tivoli rummer stadig dystre skæbner og overnaturlige kræfter. Èn gang om året vender mørket tilbage og truer livet, lyset og glæden i Tivoli. Få ram på zombierne med din mobil og red Tivoli fra en uhyggelig skæbne«.

Uhhhh!

Tivolis App, der giver adgang til spillet, kan downloades gratis som til både iOS og Android. Spillet er først tilgængelig ved åbning af Halloween i Tivoli den 14. oktober.

Læs mere:

Annonce

IBYEN