Sønder Boulevards nyeste bar- og spisested med det knap så mundrette navn Rbabarrab serverer både øl, toast og morgenmad.
Foto: Pr-foto/Rbabarrab

Sønder Boulevards nyeste bar- og spisested med det knap så mundrette navn Rbabarrab serverer både øl, toast og morgenmad.

Byliv

Kihoskh-manden serverer toast og specialøl på ny Vesterbro-bar

I smørhullet mellem Itzi Pitzy Pizza og Kihosk kan man nu få stillet sine PB & J-cravings.

Byliv

Specialøl, kvalitetstoast og morgenmad - samt en ti meter lang kinesisk drage i loftet.

Det er hovedingredienserne hos RBABARRAB, der åbnede på Sønder Boulevard for lidt over en uge siden. Udtalen af barens navn er til fri fortolkning.

Den kombinerede café- og ølbar serverer øl fra i alt femten haner, blandt andet med specialøl fra Amager Bryghus, To Øl, svenske Stigbergets Bryggeri og Jolly Pumpkin fra Michigan i USA.

På madfronten vil der være toast med peanutbutter og syltetøj, skinke og ost samt tomat og cheddar, mens der til morgenmad kan indtages ostemadder, croissanter og yoghurt med müsli.

Endnu en til samlingen

Manden bag den nye café- og ølbar er Keld Pedersen, der også er indehaver af nabobutikken, den på Vesterbro verdenskendte Kihoshk, der navnet til trods er mere end blot en kiosk,  samt bageriet BRØD på Enghave Plads.

Han kan nu med RBABARRAB føje endnu en forretning til samlingen.

RBABARRAB har i hverdagene åben fra kl. 8-24 og i weekender fra kl. 10-24. RBABARRAB. Sønder boulevard 53, st. tv., Kbh. V.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce