Snart kan du igen opleve de hårde drenge fra Metallica, når de gæster Danmark til marts næste år.
Foto: Thomas Borberg (arkiv)

Snart kan du igen opleve de hårde drenge fra Metallica, når de gæster Danmark til marts næste år.

Byliv

Er du klar til at ryste håret? Metallica kommer til Danmark endnu en gang

Det legendariske heavy metal-band giver koncert i Herning til foråret 2018.

Byliv

Er du til head banging og guitar-soloer, kommer der her en god nyhed. Metallica har nemlig netop annonceret den europæiske del af deres verdensomspændende tour i forbindelse med deres nyeste album, 'Hardwired...To Self-destruct'.

Det storsælgende heavy metal-band rammer Danmark tirsdag den 27. marts 2018, hvor de spiller i Jyske Bank Boxen i Herning.

Albummet 'Hardwired…To Self-Destruct'udkom 18. november 2016 på Metallicas eget Blackened Recordings Memorabilia-label. Med numre som 'Now That We're Dead' og 'Halo on Fire' debuterede albummet som nummer ét verden over, og på bare en enkelt uge blev der langet hele 800.000 eksemplarer over disken.

Albummet er blevet rost af både The Rolling Stone og The New York Times, og med de mange solgte album kunne det godt tyde på, at også billetterne til bandets næste koncert kommer til at blive revet væk.

Metallica er et band, der efterhånden har nogle år på bagen. Det blev dannet i 1981 af den danske trommeslager Lars Ulrich og vokalisten James Hetfield, og har siden udgivet en lang række album - blandt andet "Metallica" fra 1991, som solgte næsten 17 millioner eksemplarer i USA alene.

De er desuden de glade modtagere af blandt andet ni Grammy Awards og adskillige MTV Video Awards - og så er de det første band nogensinde, der har spillet på alle syv kontinenter på et år - også Antarktis - hvilket gav dem en plads i Guinness Book of World Records.

Billetsalget til koncerten begynder 24. marts kl. 10, og billetter kan købes via livenation.dk og ticketmaster.dk.

Priserne ligger fra 450 kr. til 820 kr. + gebyr.  Du kan opleve Metallica tirsdag 27. marts 2018 i Jyske Bank Boxen, Herning.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

IBYEN