Malte Ebert tager nu endegyldigt de runde solbriller af og stopper som Gulddreng.
Foto: Melissa Kühn Hjerrild (arkiv)

Malte Ebert tager nu endegyldigt de runde solbriller af og stopper som Gulddreng.

Byliv

Malte 'dræber' Gulddreng med stort anlagt afskedskoncert på Amager

Det er snart forbi med popfænomenet Gulddreng, men inden da optræder han med et sidste »ekstraordinært show«.

Byliv

»Er du model? Er du model? Vil du med på hotel?«.

Det var så godt som umuligt ikke at høre Gulddrengs debutsingle 'Model', da den kom ud i maj 2016. Den var overalt.

Siden dengang har den kække sanger med de tunge guldkæder og dobbelt op på Rolex-urene sendt i alt 11 sange ud. Tilsammen har de fået mere end 70 millioner afspilninger på Spotify, og 8 af dem er endt som nummer #1 på hitlisten. Sidste år sikrede de ham tilmed publikumsprisen ved Danish Music Awards.

Det er altså ikke at sige for meget, hvis man drister sig til at kalde Gulddreng det største popfænomen i dansk musik lige nu.

Men nu er det slut.

Fra start af har det været mere eller mindre klart, at Gulddreng var en karakter, en ironisk karikatur af popmusikkens kæphøje fuckboy. Og nu slår Malte Ebert, som den unge fyr fra Vejle egentlig hedder, sin karakter ihjel.

Men inden da giver han 2. februar 2018 sin sidste og største koncert i Royal Arena i København, lyder det i en pressemeddelelse.

»Gulddreng er ved at forberede et ekstraordinært show til alle sine fans, og mon ikke en række af hans kendte venner kigger forbi. Jeg ved, at han tidligere har udtalt, at han vil være landets statsminister og købe D'Angleterre og lignende, men denne gang taler han sandt. Gulddreng lukker og slukker med et brag 02.02.18«, siger hans manager Christian Skjølstrup i pressemeddelelsen.

Billetpriserne kommer til at ligge mellem 325 og 365 kroner, men man kan naturligvis også købe en såkaldt 'Guldbillet' til 600 kroner, der indebærer en plads helt oppe foran, adgang en time før alle andre og en særlig t-shirt. Billetsalget er allerede i gang.

Gulddreng i Royal Arena. 2. februar 2018. Se mere på livenation.dk eller ticketmaster.dk.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce