Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

På Il Gambero  Rosso kan man få hele fire retter for 253 kroner.
Foto: FRANDSEN FINN

På Il Gambero Rosso kan man få hele fire retter for 253 kroner.

Guider
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Guide: Tre retter for under 300

Se, hvor du kan finde en lækker middag, der ikke slår hul i økonomien.

Guider
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det behøver ikke at være en dyr fornøjelse at gå ud og spise en treretters menu.

IBYEN.dk har fundet en håndfuld steder, hvor du maksimalt skal betale 295 kroner for din aftensmenu.

Franske fornemmelser

Allo Allo er en fransk bistro, hvor menuen spænder fra foie gras til crème brûlée.

Bistroen melder åbenthjertigt ud, at deres tjenere ikke er alvidende, men gerne hjælper, og de fortæller ikke historier om mad og vin, til gengæld er det kvalitet. Og det er billigt.

Allo Allo har et menu-tilbud, hvor man selv vælger mellem to forretter, to hovedretter og to desserter, og for de tre valgte retter slipper man 200 kroner lige ud.

Admiralgade 25, 1066 København K, tlf. 33 13 33 77. Åbningstider: tirsdag til lørdag 17.30-24

LÆS ANMELDELSEN

En smag på Korea

På Miga kan man slå sig løs i både et koreansk-, et japansk- og et 'dinner set' menukort.

Dinner set-menukortet er simpelthen en samling af sammensatte menuer, man altid kan få på Miga, og hele fire af de otte menuer holder sig under 300 kroner pr. person.

Den billigste af dem koster 229 kroner, mens den dyreste kan fås for 249 kroner, og så er der både en menu for vegetarer, for sushi-elskere og for dem, der vil prøve koreanske egnsretter.

Gammel Kongevej 33B, 1610 København V, tlf. 33 23 36 67. Frokost kl. 12-15, Aften kl. 17-23, lukket om søndagen.

LÆS ANMELDELSEN

Italien på Amager

Il Gamero Rosso skriver selv, at deres menukort ikke er omfattende, men at de til gengæld opdaterer det ofte.

Restaurantens force er da heller ikke det brede udvalg, men derimod en rustik og original stemning og gedigen, italiensk madlavning.

Der er kun traditionelle, italienske retter på menuen, og de er ikke bearbejdet til en dansk fordrejning.

Priserne på Il Gambero Rosso er generelt overkommelige, men leder man efter et menu-tilbud, ligger restaurantens 'Romantiske menu' sig på 253 kroner. Og den er vel at mærke fireretters.

Amagerbrogade 166, 2300 København S, tlf.: 32 55 78 68, åbningstider: 17-23, dog lukket om mandagen

LÆS ANMELDELSEN

Færøsk sushi

Sushi kan være en dyr fornøjelse, og når Etika kombinerer japansk kogekunst med færøsk kvalitetsfisk, ligger priserne ikke i den helt billige ende.

Alligevel har der sneget sig tre menuer ind på restaurantens menukort, der alle holder sig under 300 kroner: Sushi-menuen og sushi & yakitori menuen til hver 275 kroner pr. person og Sashimi-menuen, der koster 295 kroner.

Menuerne indeholder hver sin slags salat, sushi og miso-suppe, og så er der valg af dessert.

Ny Østergade 14, 1101 København K, tlf.: 33 36 53 00, åbningstider: Mandag-onsdag 11-24, Torsdag 11-01, Fredag-lørdag 11-02

LÆS ANMELDELSEN

Søndagsmiddag på Nimb

På Nimb Brasserie starter menuerne fra 400 kroner, men hver søndag serverer det eksklusive brasserie en menu for 295 kroner pr. person - bare man bestiller bord på forhånd.

Konceptet kalder de Søndagsfamiliemiddag, og hvor forretter og desserter varierer, indeholder menuen altid steg. Tanken er, at give gæsterne den traditionelle søndags-middag, hvor far selv skærer stegen for, mens mor lader skålene med tilbehør gå rundt.

Da menuen er tiltænkt familier, spiser børn under 12 år til halv pris, men menuen kan naturligvis også købes, selvom der ikke er børn inviteret.

Bernstorffsgade 5, 1577 København V, tlf.: 88 70 00 10, søndagsfamiliemiddag serveres søndag 17.30-22

Læs mere:

Annonce

IBYEN

Ibyen guider:  Hvor skal man spise is i København denne sommer? Her er 13 virkelig gode bud

Den populære, den eksotiske eller den hemmelige:   Her er 8 gode strande nær København

Her er 20 af de bedste gratis oplevelser i København

Fra kaffe­kombucha til cold brew:   Her er 7 varianter af kold kaffe, du kan skylle sommeren ned med

»Et lille hyggeligt og hjemligt sted, hvor man selv smider sin opvask over i en spand, og hvor de bare laver lækker grøn mad«, siger kokken Frederik Bille Brahe om Morgenstedet på Christiania.

Spis ude på budget:  Her er Københavns bedste, billige restauranter ifølge 11 kokke og madnørder

Hurra!  Hvor holder man en fremragende fødselsdag i København? Ibyen giver dig 12 stærke bud

Caféen Snacks & Blues på Guldbergsgade på Nørrebro i København.

Ibyen Cheap Eats:  Her er de 20 bedste serveringer i København, der gør dig mæt for max 100 kr.

The General Store.

Ibyen guider:  Der er keramik overalt. Besøg disse 5 små værksteder, hvis du vil se noget af det mest interessante

Herman H.J. Lynges antikvariat på Silkegade i indre København er Skandinaviens ældste antikvariat.

Henrik Palle guider:  Her finder du Københavns bedste antikvariater

Ibyen klæder dig på:  Her er de bedste loppemarkeder i København


    Anmeldelser af forskellige madboder på Københavns nye madmarked Reffen på Refshaleøen. 

Få overblik:  Her er oversigten over alle Københavns madmarkeder

»Må man ta' hunden med sig ind i himlen...?«. Ibyen guider til byens bedste karaokedestinationer.

Den store karaoke-guide:  Hvad skal I synge? Og hvor? Ibyen og musikanmelderne guider

Der er masser af folkekøkkener i København. Vi guider til 9 af dem.

Spis billigt ude:   Her er 9 folkekøkkener i København

På Darcy's Kaffe i Blågårdsgade på Nørrebro er både kaffen og læsestoffet værd at komme efter.

Syv hyggelige boghandlere:  Her serverer de byens bedste læsestof til kaffen

På Restaurant Trio i Axel Towers er udsigten god, selv når man sidder på tønden.

Guide til Københavns tag­restauranter:  Her kan du spise, drikke og ... ja, tisse med en udsigt

Kafeteria på Statens Museum for Kunst
er bare én af byens nye forbedrede museumscafeer.

Guide:   Her er Københavns bedste museumscafeer

»Et lille hyggeligt og hjemligt sted, hvor man selv smider sin opvask over i en spand, og hvor de bare laver lækker grøn mad«, siger kokken Frederik Bille Brahe om Morgenstedet på Christiania.

Spis ude på budget:  Her er Københavns bedste, billige restauranter ifølge 11 kokke og madnørder

Den italienske restaurant Cicchetti, der ligger på Nørrebro i København, drives af Nina Krysiza Sørensen og Rikke Kolding Pedersen.

Fra shawarma til friterede østers:   Kokken på Cicchetti fortæller om sine yndlingssteder i København

Claus 'Røde' Christensen er en kok af den klassiske skole. I 2013 vandt han prisen som 'kokkenes kok' , uddelt af Fonden til fremme af dansk gastronomi.

Hvor ligger byens mest undervurderede restaurant?  Kokken Røde Claus anbefaler spisesteder i København

Caféen Snacks & Blues på Guldbergsgade på Nørrebro i København.

Ibyen Cheap Eats:  Her er de 20 bedste serveringer i København, der gør dig mæt for max 100 kr.

Richard Hart er født i London, uddannet kok og har arbejdet som chefbager på det berømte Tartine Bakery i San Franscisco. Nu ejer han Hart Bageri på Frederiksberg.

»Helt ærligt, det er jo et helvede at tage børn med ud at spise«:   Stjernebageren Richard Hart anbefaler spisesteder i København

Nadine Levy Redzepi arbejder på Noma og udgav i 2017 kogebogen 'Downtime'.

»For mig er det det bedste sted i Europa«:   Nadine Redzepi anbefaler spisesteder i København

Frederik Plum slår et slag for den ydmyge vodka, men skal han forkæle sig selv går han ikke af vejen for en tør rom fra Hampden eller Phantom Spirits,  en japansk whisky eller en 10-15 års sherryfadslagret single malt fra Speyside.

Hvad bliver Aperol Spritzens afløser?   Drink-eksperten klæder dig på til en ny sommersæson

Bruna Mia Dieni (th.) og hendes mor, Jytte Bertelsen, kunne sidste år fejre 40 års jubilæum for grillbaren Chicky Grill i Kødbyen.

»Alle skal opleve Freddys Bar«:  Kvinden bag Chicky Grill anbefaler spisesteder i København

Yilmas Secilmis overtog i 2012 sin fars slagterforretning, Ali Baba, der har ligget på Halmtorvet siden 1978.

»Sushi er overvurderet«:   Slagter Ali Baba fra Vesterbro anbefaler spisesteder i København

I sin nye restaurant i Ryesgade dyrker Lisa Lov selv sine krydderurter i et baglokale under lamper, der normalt bruges til dyrkning af cannabis.

Tigermom anbefaler spisesteder i København:   »Du ville aldrig tænke på at gå derind på grund af navnet, men det er bangin’ indisk mad!«

Adam Aamann bliver også kaldt smørrebrødskongen og ejer foruden en cateringvirksomhed flere restauranter og spisesteder rundt om i byen.

Hvad er byens mest overvurderede madtrend?  Adam Aamann anbefaler spisesteder i København

Sake kan være et langt bedre match til mad end vin, mener sake-sommelier Henrik Levinsen

Jo, du kan godt drikke japansk sake til din mad. Faktisk kan det være et bedre match end vin

K-Bar er den ældste rene cocktailbar i København, og Kirsten Holm er en af byens mest rutinerede bartendere. Hendes yndlingscocktail er en klassisk margarita - gerne med mezcal i stedet for tequila.

Derfor skal du aldrig putte sugerør og knust is i din drink:  Få gode råd af ejeren af Københavns ældste cocktailbar

Jonas Gehl fra Prolog fik interesse for kaffe, da han arbejdede i Emmerys. Siden da har han nørdet og kan i dag kalde sig Danmarks bedste barista.

Kender du den skjulte pizza-perle i Husum?  Manden bag kaffebaren Prolog anbefaler spistesteder i København

Kamilla Seidler har arbejdet på toprestauranter verden over. Mest kendt blev hun for Gustu, Sydamerikas bedste restaurant, i La Paz i Bolivia. Ud over at være en gourmetrestaurant i 3.600 meters højde var det også et socialt projekt, der skulle give fattige bolivianere en kokkeuddannelse.

Stjernekok Kamilla Seidler guider til byens spisesteder:  Ja, der er et sted, alle københavnere burde kende

Sønderjyske Rasmus Oubæk har stået bag gryderne på michelinrestauranter, men er også kendt som manden bag burgerkæden Jagger.

Bearnaise­kongen anbefaler spise­steder:  »Lige nu bliver meget mad lavet for at komme på Instagram«

Nils Thyge fra Bar'Vin giver denne uges bud på god vin ude og hjemme.

»Beaujolais er ved at være i topform«:  Ejeren af Bar'Vin giver vintips

John Michael Jensen rykkede i 2017 fra sin mobile pølsevogn ind på en fast adresse i Kødbyen. Det var det sted, rejsemagasinet Condé Nast Traveler for nyligt inkluderede i en liste over de 22 bedste spisesteder i København.

Hotdog-John anbefaler spisesteder i København:   »Det er fandeme godt, og det er heller ikke dyrt. De laver byens bedste tarteletter«

Klaus Wittrup står bag en af byens mest populære burgerbarer, Gasoline Grill. Vi spørger ham, hvor han selv går ind, når han går ud.

Byens bedste shawarma? God mad på budget?   Manden bag Gasoline Grill anbefaler spisesteder i København

Jeppe Nothlev er barchef på cocktailbaren Ruby og giver denne uges bud på, hvad man skal drikke i weekenden.

Nu skal der skåles i vermouth:  Barchefen på Rubys giver cocktailtips