Paraplyinstallation. CHART indtog også Kunsthal Charlottenborg i 2013.
Foto: CHART ART FAIR/Oscar Meyer

Paraplyinstallation. CHART indtog også Kunsthal Charlottenborg i 2013.

Guider

Copenhagen Art Week: Find gratis fest, musik og mad

Se hvor du kan finde fest, musik og mad under Copenhagen Art Week - og se hvor arrangementerne er gratis.

Guider

CHART Art Fair, der eksklusivt fokuserer på international samtidskunst fra nordiske gallerier, inviterer hele byen til gratis åbningsfest 29. august i Kunsthal Charlottenborg.

Aftenen kommer til at byde på et væld af koncerter blandt andet fra Ice Age, Cancer og Jenny Wilson – og der er gratis entré.

Der er også sat gastronomi på programmet. Så hvis du bliver sulten undervejs, står blandt andre Søren K, Pluto, Atelier September og Ché Fè for økologiske vine, champagne og mad.

Kan du være ved Kunsthal Charlottenborg allerede kl. 17, er der lancering af magasinet Transform Today - An Art Magazine by Absolut, som bureauet Wonderland er gået sammen med Absolut Vodka om at lave.

Du kan finde lanceringen i gården ved Absolut Vodkas hovedbar, hvor der vil være gratis drinks, musik og selvfølgelig et eksemplar af det nye kunstmagasin.

Der er suppe og kunst på Statens Værksted for Kunst tirsdag d. 2. september.

Kl. 17 starter arrangementet med artist talks med tegneren Morten Schelde og skulptørerne Bank & Rau.

Efter artist talks bliver der serveret en skål suppe til de deltagende lavet på sæsonens råvarer.

Kunstnere fra FABRIKKEN for Kunst og Design og en arkitekt fra områdeløft, vil snakke med deltagere om, hvad kunst kan bidrage med i hverdagen.

Samtalen tager udgangspunkt i Sundholmsbakker, og arrangementet byder også på en morgenmadshappening, hvor der vil være kaffe og poetiske spejlæg til de fremmødte.

Der er MIKRODISKO CPH #3 med musik og videofremvisning lørdag d. 6. september om aftenen på FABRIKKEN for Kunst og Design.

Festen er en del af den tre dage lange kunstmesse på Fabrikken og entreen er 50 kr.

Man kan spille kunst med en øl i hånden, når der er pop-up bar på Nikolaj Plads torsdag d. 4. september.

Ud over pop-up baren vil pladsen være fyldt med spil, som man kan spille, mens man interagerer med kunsten, musikken og andre mennesker.

Der er flere mad-happenings i løbet af Copenhagen Art Week.

På Den Røde Plads i Superkilen, vil der være en kombineret middag-happening og performance.

Medbring selv dine yndlingsråvarer til pizza og deltag i madlavningen, efterfulgt af en performance med kæmpe passere, der undersøger byrummet.

Gallerier i Indre By og Kødbyen holder længe åbent lørdag d. 30. august.

Kunsten.nu arrangerer deres tredje Gallery Night, hvor samtidskunsten i København kan opleves om aftenen, og du kan klikke dig ind her og se hvilke gallerier, der holder sent åbnet.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

IBYEN