Hvor går du hen, når du skal i byen?
I serien ’Insidertips’ beder Ibyen løbende nogle af hovedstadens skarpeste kokke og madhoveder tippe om, hvor de går ind, når de går ud.
I løbet af det seneste år har haft både kokke, sommelierer, kogebogsforfattere og gastrofysikere været i gastronomisk og alkoholisk forhør. Og mens nogle helst vil sippe naturvin på Den Vandrette eller cocktails på Balderdash, foretrækker andre en kold bajer på Bo-Bi Bar eller Fernet Branca på Diligencen.
Få 17 af nørdernes tips her. Og ja... skål!
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Bliv en del af fællesskabet på Politiken
Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.
Prøv nuEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her