Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Orgel. Kaizers Orchestra-musikeren Helge Risa mangler et orgel til sin koncert i København i november.
Foto: JOHNNY FREDERIKSEN (arkiv)

Orgel. Kaizers Orchestra-musikeren Helge Risa mangler et orgel til sin koncert i København i november.

Koncert
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Verdens mest usandsynlige rockstjerne giver koncert - hvis du vil låne ham et pumpeorgel

Et medlem af Kaizers Orchestra mangler et orgel til en koncert under CPH:DOX.

Koncert
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Til premieren på filmen om norske Kaizers Orchestra ’The Accidental Rock Star’ vil bandets orgelstjerne Helge Risa gerne optræde.

Filmen er nemlig set fra Helge Risas eget synspunkt, og ifølge folkene bag arrangementet fortæller filmen historien om verdens måske mest usandsynlige rockstjerne, der blev et ikon med sit pumpeorgel og gasmaske.

Der er bare et problem. Helge Risa mangler et pumpeorgel at spille på ved sit besøg i København 5 November, hvor filmen får premiere på Bremen Teater.

Derfor beder Helge Risa og CPH:DOX nu Kaizer-fans om hjælp. Hvis man har et orgel, man vil låne ud til Helge Risa skal man skrive til Adam Thorsmark, musikansvarlig på CPH:DOX, på adam@cphdox.dk.

Nordmanden er ikke den første i nyere tid, der ikke selv har kunnet skaffe de fornødne instrumenter til en koncert. Tidligere i år gjorde det svenske band bob hund det samme, da de skulle spille to koncerter i København.

Gensyn med Kaizers Orchestra

Det unikke band Kaizers Orchestra gik hver til sit i 2013, men nu får fansene gensyn med nordmændene i dokumentaren, der beskrives af CPH:DOX som »En berigende og ambitiøs musikdokumentar, læsset med Kaizers-musik – og et absolut must for alle fans«.

Billetterne sættes til salg, samtidig med at CPH:DOX afslører det samlede program for årets festival, nemlig 16. oktober. CPH:DOX løber i år fra 5-15 november.

Læs mere:

Annonce

IBYEN


    Chris Pedersen var i årevis en del af inderkredsen i den danske modebranche. Så fik han nok. Nu er han vært på DR K. Fotograferet under sin crossfittræning.

Læser til brevkassen:  Hjælp, jeg er kommet til at sprede et grimt kviklånsrygte om min gamle ven i en spritstiv hævnaktion

Ugens spørgsmål og svar i Ibyens Brevkasse stammer fra Ibyen og Poptillæggets live-arrangement i Absalon tidligere på ugen. Lyt til hele podcasten på fredag via Politikens Poptillæg.

Brevkassen feat. Flemming Møldrup:  »Hver gang jeg arrangerer en aftale med en fyr, ender jeg med at researche alt fra bopæl til Instagram, LinkedIn og Facebook«

»Jeg har da fået masser af tilbud«, skriver en læser til Politiken. Men hun er fortsat jomfru - og dødtræt af andres behov for at tale om det.

Læser til brevkassen:   Jeg er 23 år og jomfru. Og mit eneste problem med min jomfruelighed er andre menneskers nysgerrighed


    Michael Jackson fotograferet under koncert i København 1992.

Læser til brevkassen:  Min kæreste vil have mig til at boykotte Michael Jacksons musik. Hvad gør jeg?

Sanger Thøger Dixgaard er gæsteredaktør i denne uges udgave af Ibyens brevkasse.

Thøger Dixgaard svarer i kærligheds­brevkassen:  Hvad stiller man op, når drømmedaten ikke vil mødes igen?

Hvor langt rækker din mentale Tinder-radius? Ibyens brevkasse svarer en læser, der hader mænd, men gerne vil have en kæreste.

Brevkassen feat. Gudrun Marie Schmidt:  Kvinde, drop dine krav om høje mænd, kloge mænd og mænd med trænede kroppe


    Felix Thorsen Katzenelson er brevkasseredaktør på Ibyen.

Giver 'elskling' dig kvalme?   Kærligheds­brevkassen giver dig formlen på det perfekte kælenavn

Læser til brevkassen:  Alle mine venner er pludselig biseksuelle. Går jeg glip af noget?